התייעצות ריטלין וכדו' בשידוכים

מצב
הנושא נעול.
על שיחה בסיסית כן
אבל לא על המכלול
חוסר ארגון חוסר עמידה בזמנים ושאר הדברים הנלווים.
ויתירה מכך לרוב בחורים מגיעים לפגישות בערב כשהם לא תחת השפעת ריטלין ודומיו (מהמקרים שאני הכרתי)
איך בחורה אמורה לראות בפגישה שיש לבחור הפרעות קשב?

הכונה לא להסתיר אלא לא לעשות העסק מה לא מובן?
כי אני לא רוצה שיחליטו בשבילי מה עסק ומה לא
דיברתי על אנשים שדעתם היא לא לספר
אני רוצה לדעת את הפרטים היבשים ולעשות את השיקולים שלי

על שיחה בסיסית כן
אבל לא על המכלול
חוסר ארגון חוסר עמידה בזמנים ושאר הדברים הנלווים.
ויתירה מכך לרוב בחורים מגיעים לפגישות בערב כשהם לא תחת השפעת ריטלין ודומיו (מהמקרים שאני הכרתי)
ואם קשר משפיע על - חוסר ארגון חוסר עמידה בזמנים ושאר הדברים הנלווים
אז כדאי מאוד שהצד השני ישמעו על זה מראש, יבררו כמה ואיך, וילכו על השידוך מבחירה.

פגשת פעם אדם בעל הפרעת קשב?
למי שזה מציק אמור לשים לב.
זו תחושה שמלווה את המכלול
מכירה
אבל בחורה שלא מכירה לא אמורה לראות בפגישות ואחרי החתונה תהיה מתוסכלת שהסתירו ונטלו ממנה את זכות הבחירה

ואם קשר משפיע על - חוסר ארגון חוסר עמידה בזמנים ושאר הדברים הנלווים
אז כדאי מאוד שהצד השני ישמעו על זה מראש, יבררו כמה ואיך, וילכו על השידוך מבחירה.
יש אינסוף פרטים שאנחנו לא נוכל לספר בשידוכים.
לדוג' הבחור עם נטיה לנחירות בלילה. (יש כאלה שזה מוציא אותן מדעתן ע"ע מיזופוניה)
בחור הוא מכלול
ובכלל אני לא מאמין שניתן להגיע לאיזשהו בירור אמיתי על כלל המעלות והחסרונות של בחור ואפי' לא חלקן.
אנחנו ממש רואים יד ה' בכל שידוך

פגשת פעם אדם בעל הפרעת קשב?
למי שזה מציק אמור לשים לב.
זו תחושה שמלווה את המכלול
מסכימה.
ואם היא ראתה את זה ורצה שוב- מה אכפת לו לתת לזה שם והגדרה.
ואם הוא עם ריטלין והיא לא פגשה את זה- אז הוא עוד יותר צריך לומר

מכירה
אבל בחורה שלא מכירה לא אמורה לראות בפגישות ואחרי החתונה תהיה מתוסכלת שהסתירו ונטלו ממנה את זכות הבחירה
אני חושב שאם נגדיר את בעיה או שלא נגדיר
אם זה לא הציק לא בפגישה כנראה זה לא יציק לה גם בשיחת חולין סתמית.

בכל זאת לא צריך אם את רוצה לחפור אז תבררי גם אם הוא שמאלי ואם הוא אוכל בישיבה אם הוא מפונק וכל כמה זמן הוא מחליף מצעים וכמה פריטים נמצאים אצלו בכיס בממוצע וכמה קמ"ש הוא הולך וכו'

יש אינסוף פרטים שאנחנו לא נוכל לספר בשידוכים.
לדוג' הבחור עם נטיה לנחירות בלילה. (יש כאלה שזה מוציא אותן מדעתן ע"ע מיזופוניה)
בחור הוא מכלול
ובכלל אני לא מאמין שניתן להגיע לאיזשהו בירור אמיתי על כלל המעלות והחסרונות של בחור ואפי' לא חלקן.
אנחנו ממש רואים יד ה' בכל שידוך
אני יכולה לענות את התשובה הזאת גם על בחורה עם סכרת וגם על בחורה עם צליאק או רגישות מסכנת חיים לחלב.
זה לא פותר אותנו מלומר דברים שיש בהם עניין.
ועובדה שיש בהם, תראי כמה מתנגדים לספר

מסכימה.
ואם היא ראתה את זה ורצה שוב- מה אכפת לו לתת לזה שם והגדרה.
ואם הוא עם ריטלין והיא לא פגשה את זה- אז הוא עוד יותר צריך לומר
שוב עניין הסטיגמה ששוללת את זכות הבחירה הבסיסית

בכל זאת לא צריך אם את רוצה לחפור אז תבררי גם אם הוא שמאלי ואם הוא אוכל בישיבה אם הוא מפונק וכל כמה זמן הוא מחליף מצעים וכמה פריטים נמצאים אצלו בכיס בממוצע וכמה קמ"ש הוא הולך וכו'

אני יכולה לענות את התשובה הזאת גם על בחורה עם סכרת וגם על בחורה עם צליאק או רגישות מסכנת חיים לחלב.

שמאלי לא מפריע לחיי היום היום נו באמת
הרשימה שהבאת זה פרט קטן שאישה יכולה להתמודד איתו. הפרעת קשה זה אתגר רוחבי
והיא חייבת להיות מודעת לפני !

ראשית תיקון קטן
תראה ולא תראי.
ובנוסף ברור שמתנגדים לספר
אבל ככלל זו בעיה שלעולם בחורה לא תשים לב אליה ואם אנחנו מאמינים בצורת ההשתדלות הזו של פגיושת קש"ר אמור להיות נוכח בתתוך הצורה

בחור שלוקח ריטלין זו מעלה
שמכיר את האתגרים שלו ומשקיע על מנת להתעלות בתורה

יש כל כך הרבה שאמורין לקחת ריטלין ופשוט לא לוקחים אז הם יותר טובים?
פשוט שאין שום סיבה לדבר על זה
זה ממש כמו אקמול בימינו
ריטלין זה ממש לא כמו אקמול
זה חומר ממכר וצריך לדעת שאי אפשר לשחק עם התרופה הזו
נכון-פחות מדברים על זה כי למה שלא ירוויחו חברות התרופות ?
נכון הוא גם עוזר כשצריך --ברור!!

ועובדה שבשביל לקנות אותה צריך להציג תעודת זהות
וכן יש מגבלה של כמות הרכישה

ראשית תיקון קטן
תראה ולא תראי.
ובנוסף ברור שמתנגדים לספר
אבל ככלל זו בעיה שלעולם בחורה לא תשים לב אליה ואם אנחנו מאמינים בצורת ההשתדלות הזו של פגיושת קש"ר אמור להיות נוכח בתתוך הצורה
למה בחיים הבחורה לא תעלה על זה?

יכולה לענות את זה גם על כלה שסובלת מנחירות בלילה, מה קשר צליאק?

שוב עניין הסטיגמה ששוללת את זכות הבחירה הבסיסית
קראתי את התגובה שלי שוב, לא מצאתי סטיגמה.

בחורה לעולם לא תשים לב שהבחור שלה עם קשר?
מה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה