ריטשתי, לבד!

• הוסף לסימניות
בעיקרון מספיק סופטבוקס קדמי אחד
ובטח להרחיק אותו ולהזיז קצת הצידה

תדמייני כמו שעון שהיא מרכז המחוגים והסופטבוקס עומד על מס 2 או 10

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1006871:
בעיקרון מספיק סופטבוקס קדמי אחד
ובטח להרחיק אותו ולהזיז קצת הצידה

תדמייני כמו שעון שהיא מרכז המחוגים והסופטבוקס עומד על מס 2 או 10

ומה לגבי התאורה השניה?
ניסיתי פה משהו, איך זה?:eek:(הביטחון העצמי-קצת יורד:p)

קבצים מצורפים

• חלך_471x600.jpg
    KB 68.5 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אין תגובות???:(

• הוסף לסימניות
אחרי השורה "הביטחון העצמי - קצת יורד" די מפחיד להגיב :)
גם בשנייה, כמו שהעירו למעלה, השתקפות הסופטבוקסים במיקום לא נכון.
הריטוש בה מצוין רק שהפוקוס ברח לבגד, למיקי מאוס (אם זה באמת מיקי מאוס :)) במקום לילדון המתוק ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1007245:
אחרי השורה "הביטחון העצמי - קצת יורד" די מפחיד להגיב :)
גם בשנייה, כמו שהעירו למעלה, השתקפות הסופטבוקסים במיקום לא נכון.
הריטוש בה מצוין רק שהפוקוס ברח לבגד, למיקי מאוס (אם זה באמת מיקי מאוס :)) במקום לילדון המתוק ...

אכן זוהי מינימאוס ממשפחת מיקי...:D
והילדונת המתוקה (סופסוף בת:mad:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1007248:
אכן זוהי מינימאוס ממשפחת מיקי...:D
והילדונת המתוקה (סופסוף בת:mad:)
אוי סליחה, על חוסר ההבחנה, גם בבגד הוורוד וגם באופיו של היצור המודפס.

• הוסף לסימניות
אבל מה עם התאורה השניה??? איפה ואיך שמים אותה?(סופט בוקס, מרכך, ללא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1007258:
אבל מה עם התאורה השניה??? איפה ואיך שמים אותה?(סופט בוקס, מרכך, ללא)
הסתפקי בתאורה קדמית אחת. את השניה תכבי ושימי במחסן.
התמונה השניה לא טובה כי היא שרופה, מזווית תחתית לא מחמיאה (כשרואים את פנים הנחיריים - זה סימן בד"כ שהזווית לא מחמיאה) ולא בפוקוס.
התמונה הראשונה הרבה יותר טובה, אבל עדיין הזווית קצת תחתית מדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;1007281:
הלו קיטי כתבה למעלה

היא לא כתבה לגבי התאורה השניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1007303:
הסתפקי בתאורה קדמית אחת. את השניה תכבי ושימי במחסן.
התמונה השניה לא טובה כי היא שרופה, מזווית תחתית לא מחמיאה (כשרואים את פנים הנחיריים - זה סימן בד"כ שהזווית לא מחמיאה) ולא בפוקוס.
התמונה הראשונה הרבה יותר טובה, אבל עדיין הזווית קצת תחתית מדי.

אה, אפשר להשתמש בה בתור תאורה אחורית שתפריד מהרקע.
אבל מה עושים עם זה שהצד השני יהיה חשוך?
טוב אנסה עוד מעט בל"נ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1007310:
אה, אפשר להשתמש בה בתור תאורה אחורית שתפריד מהרקע.
אבל מה עושים עם זה שהצד השני יהיה חשוך?
טוב אנסה עוד מעט בל"נ.
הצד השני לא יהיה חשוך. התאורה גדולה ורכה, וגם חוזרת מהקירות של החדר. אני תמיד משתמשת באחת קדמית, וחוץ ממקרים של משפחה גדולה - לא נתקלת בבעיות. גם אצל משפחות גדולות זה די בסדר, אבל לפעמים בעריכה אני צריכה להכהות קצת צד אחד ולהבהיר את השני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1007315:
הצד השני לא יהיה חשוך. התאורה גדולה ורכה, וגם חוזרת מהקירות של החדר. אני תמיד משתמשת באחת קדמית, וחוץ ממקרים של משפחה גדולה - לא נתקלת בבעיות. גם אצל משפחות גדולות זה די בסדר, אבל לפעמים בעריכה אני צריכה להכהות קצת צד אחד ולהבהיר את השני.
את מפעילה בד"כ פלאש אחד צדדי ומצד שני קיר לבן או גם קדמי וגם אחורי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1007318:
את מפעילה בד"כ פלאש אחד צדדי ומצד שני קיר לבן או גם קדמי וגם אחורי?

תמיד יש אצלי שני הפלאשים אחוריים ואחד קדמי. כאשר הרקע לבן - שני האחוריים מכוונים אל הרקע כדי לשרוף אותו (ואחד קדמי מאיר את המצולמים). כשהרקע שחור - האחוריים מאירים על המצולם כדי להפריד אותו הרקע). כשהרקע צבעוני - אחד מהאחוריים מאיר על המצולם והשני על הרקע.

עריכה: אין קשר לשרשור, אבל אני חייבת לפרוק: אני מעצבת עכשיו אלבום חתונה בקו נקי מאוד (יותר נקי מהרגיל שלי, שגם ככה היה יחסית נקי), ונתקעתי בעמודים של המשפחתיות. לכלה יש 9 אחים, מהם 2 נשואים עם ילדים, וזה פשוט לא מסתדר לי בשום סידור שיהיה נקי מספיק. בעעעע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1007353:
עריכה: אין קשר לשרשור, אבל אני חייבת לפרוק: אני מעצבת עכשיו אלבום חתונה בקו נקי מאוד (יותר נקי מהרגיל שלי, שגם ככה היה יחסית נקי), ונתקעתי בעמודים של המשפחתיות. לכלה יש 9 אחים, מהם 2 נשואים עם ילדים, וזה פשוט לא מסתדר לי בשום סידור שיהיה נקי מספיק. בעעעע.

ולהניח את התמונות בסימטריה הכי פשוטה, לא יהיה מספיק נקי?

(אפילו שרק התכונת לפרוק.... זה פשוט מעניין לשמוע שנתקעים בדבר לכאורה פשוט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1007359:
ולהניח את התמונות בסימטריה הכי פשוטה, לא יהיה מספיק נקי?

(אפילו שרק התכונת לפרוק.... זה פשוט מעניין לשמוע שנתקעים בדבר לכאורה פשוט)
איך סימטריה? זה 9 תמונות גובה. אי אפשר לשים 3*3, זה יצא מלבן גבוה מדי.
חוץ מזה, האמת היא שעבור אחד מהאחים הנשואים אני מעדיפה תמונת רוחב (זו תמונה יפה יותר של המשפחה שלו) ועבור הרווקים והנשואה השניה - מעדיפה תמונות גובה. (אבל אני מוכנה להתפשר ולקחת תמונת גובה גם של הנשוי. ועדיין 3*3 לא נראה לי יפה.)
ובכללי אני אוהבת לתת לנשואים-עם-משפחתם מקום קצת יותר גדול מאשר של הרווקים שמצטלמים כל אחד לבד. אז מה, לעשות 7 קטנות (שזה בכלל מספר ראשוני. איך לחלק? שורה של 3 ומתחתיה שורה של 4?) ו-2 גדולות יותר?
בעע.

עריכה: נראה לי שאני אלך על העימוד המצורף. הגיוני? (זה אומר שהאחות הנשואה תקבל משבצת יחסית קטנה, כי תהיה משפחה של 4 נפשות בגודל שאצל שאר האחים מופיע רק ראש. אבל אני לא רואה פתרון אחר. במלבן הגדול כמובן יהיו ההורים.)

קבצים מצורפים

• page 11.jpg
    KB 20.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אממ.... עכשיו זה נשמע בלאגן... :)

יש מצב של חיתוך תמונות בצורה לא מרובעת?
כי יש לי רעיון כלשהו שאולי יכול לתת לך כיוון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1007367:
אממ.... עכשיו זה נשמע בלאגן... :)

יש מצב של חיתוך תמונות בצורה לא מרובעת?
כי יש לי רעיון כלשהו שאולי יכול לתת לך כיוון
ערכתי את ההודעה שלי והוספתי רעיון לעימוד.
מה דעתך?

לשאלתך: אני לא אוהבת חיתוכים לא מרובעים, וגם בתור מרובעים: מעדיפה להישאר עם יחס 2:3 או 1:1.

(אויש, מקווה ששושיה לא תכעס על ההשתלטות על השרשור.)

• הוסף לסימניות
זה בהחלט נחמד,

רק אני הייתי מיישרת את הכל לאותו גודל,
(כלומר להגדיל את הצד השמאלי ולהקטין את הימני, שהשולייים יהיו שוים)

• הוסף לסימניות
השאלה אם הנקיות שווה את זה שלא לכולם תהיה חשיפה מספקת. אחרי הכל- הדבר הראשון שמחפשים באלבום הוא שיראו את כולם ובגודל מכובד.
אלא אם כן המשפחה ההיא אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה