אטרקציה רייזרים /ריינג'רים וכו' וכדו'... תחכימו אותי מה ומו. (מעל גיל 16, ללא רשיון)

• הוסף לסימניות
ועוד משהו- נהיגה עצמית
ולא בצפון.
כמה שיותר אזור ירושלים מקסימום מרכז

• הוסף לסימניות
ועוד משהו- נהיגה עצמית
ולא בצפון.
כמה שיותר אזור ירושלים מקסימום מרכז
אני פעם עשיתי את זה עם חברים בירושלים והיה מאד יפה (אני לא יודע אם בדיוק מהחברה הזו, אבל רכב דומה)
בלי רישיון

• הוסף לסימניות
יש איזי ריידר בשכונת עין כרם
נוסעים למוצא- יש אוטובוס מהכניסה לעיר (הצד השני של עין כרם..)
שם נוסעים במסלול מהמם בטבע שמגיע עד עמק הארזים וחזור לנקודת המוצא
יש שם צוות ממש נחמד
וכלי רכיבה ממש טובים
מומלץ בחום!
רק שימו לב שזה יחסית יקר (300 ש"ח לבנ"א)

• הוסף לסימניות
יש איזי ריידר בשכונת עין כרם
נוסעים למוצא- יש אוטובוס מהכניסה לעיר (הצד השני של עין כרם..)
שם נוסעים במסלול מהמם בטבע שמגיע עד עמק הארזים וחזור לנקודת המוצא
יש שם צוות ממש נחמד
וכלי רכיבה ממש טובים
מומלץ בחום!
רק שימו לב שזה יחסית יקר (300 ש"ח לבנ"א)
אני פעם עשיתי את זה עם חברים בירושלים והיה מאד יפה (אני לא יודע אם בדיוק מהחברה הזו, אבל רכב דומה)
בלי רישיון
נראה שמדובר על אותו רעיון
וזה באמת יקר ממש
מכירים משהו זול יותר?
אגב ראיתי את זה- נראה אותו כלי וכאן כן דרוש רשיון. מה ההסבר?
1756077809004.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה