דרוש מידע ריכוז האשכולות לגבי מורת נהיגה בירושלים

• הוסף לסימניות
בס"ד

לאחר שחפרתי בכל האשכולות שקיימים באתר על מורת נהיגה בירושלים יצא כי המורות המומלצות פה בפורום הן:

איריס ברקוביץ 0544322848
אפרת ברק 0522631881
עמנואלה יוסף 0522673300
דינה כהן 0523748085
סימה 0508422511
אורה נידם
רויטל חלפון

מכל הנ"ל הצלחתי להשיג בינתיים את אפרת ברק שהיא מעלה ומורידה ליד שערי צדק (לא מתאים לי)
את דינה כהן שמקבלת רק בימי ראשון שלישי וחמישי (לא מתאים לי)
את עמנואלה שמעלה ומורידה באזור גן הפעמון (לא מתאים לי)
איריס ברקוביץ- אפשר להתקשר אליה רק עם סיסמא ( ואין לי... )

לגבי סימה ורויטל לא קראתי מספיק המלצות
אצל אורה למדתי כמה שיעורים ולא כ"כ התחברתי לסגנון שלה
רויטל חלפון- אני לא מוצאת טלפון שלה בפורום.

(אני מפרטת את כל ההנ"ל כדי לחסוך לאחרות את החיפושים בפורום, אבל מדגישה שהמידע הזה רלוונטי לעכשיו. הן כל הזמן משנות זמנים ומיקומים)

יש משהי שיכולה להמליץ על מורה נוספת שלא מוזכרת כאן?
או להמליץ על סימה ורויטל?
או לרשום לי את הטלפון של רויטל?
או לתת לי את הסיסמא של איריס :)

תודה מראש!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואי וואי איזו מסודרת!
רויטל חלפון: 050-7341294
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
מנסיון מר של חמש נשים שאני מכירה, אני ממליצה לא להתקרב לדינה כהן. מושכת כמויות של שיעורים ובכלל לא מלמדת...
אני למדתי אצל אבי יצחקי והיו אצלו מלא שעברו מדינה כהן אחרי שנכשלו במלא טסטים. אחותי נכשלה אצלה 5! טסטים ועברה לאבי יצחקי במודיעין...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
משהי מכירה את המורה חמדה שגיא ? קבלתי עליה המלצה באישי
אשמח לשמוע עוד המלצות

• הוסף לסימניות
מנסיון מר של חמש נשים שאני מכירה, אני ממליצה לא להתקרב לדינה כהן. מושכת כמויות של שיעורים ובכלל לא מלמדת...
אני למדתי אצל אבי יצחקי והיו אצלו מלא שעברו מדינה כהן אחרי שנכשלו במלא טסטים. אחותי נכשלה אצלה 5! טסטים ועברה לאבי יצחקי במודיעין...
בהצלחה!
מסכימה איתך, גם אני נכוותי אצלה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה