ריכוז שאלות ב"זום" - לרגל המצב...

• הוסף לסימניות
ישנה אפשרות להתחבר לשיחה בזום ע"י הטלפון (הכשר) ע"י שיחה שמתחברת אל המפגש שמתקיים ברשת.
מתקשרים למס' [ניתן לקבל בפרטי - מחשש שלא ייחסם וד"ל]
ואז מקישים את הסיסמה דהיינו את מספר הid כ10 ספרות - מתוך הלינק)
ולאחריו לוחצים פעמיים על #

והמארח מאשר את השיחה הנכנסת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עכשיו שאלה.
מנסיון, ישנם מפגשים בהם מצליחים לחבר שיחות טלפון בדרך הנ"ל וישנם כאלו שלא.
אני משער שזה עניין של הגדרות
אם מישהו מתמצא ויוכל להדריך איך לשנות את ההגדרות האלו ויהיה זה לעזר רב
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
איך אני מתחילה שיחה?
איפה אני מקבלת קישור לשלוח?
מתקינים את התוכנה ושם יש אפשרות לפתוח שיחה ולהזמין אנשים למפגש. במהלך יצירת ההזמנה מקבלים לינק ששם מופיע הid

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו שאלה.
מנסיון, ישנם מפגשים בהם מצליחים לחבר שיחות טלפון בדרך הנ"ל וישנם כאלו שלא.
אני משער שזה עניין של הגדרות
אם מישהו מתמצא ויוכל להדריך איך לשנות את ההגדרות האלו ויהיה זה לעזר רב
תודה רבה!
בקישור הזה להכניס את הקוד ואז ניתן לצרף

• הוסף לסימניות
מי יודע, אם הזום זורם, ואני משתפת סרטון מהמסך שלי, האם הוא גם יזרום?

• הוסף לסימניות
השאלה שלי, היכן מגדירים את האפשרות לצרף שיחות אודיו למפגשי הזום.
מנסיון, ישנם כאלו שמצליחים וישנם כאלו שלא. כך שזה נראה עניין של הגדרה.

• הוסף לסימניות
האם זה קשור לשאלה שלי? או שזה אפשרות להצטרף למפגש ברשת?
קשור,
גם אני הסתבכתי כנל שלא תמיד הוא נתן לצרף דרך הטלפון עד שראיתי שדרך הקישור הזה הוא תמיד נותן לצרף
הוראות מפורטות: כשנכנסים לזום יש בצד ימין החשבון שלי פותחים את הפרופיל משתמש שם יש מזהה פגישה אישי, את הקוד הזה מכניסים לקישור הנל ואז ניתן לצרף שיחות טלפון,
מנסיון עובד,
תנסה ותעדכן אם הצליח

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי איך זה עוזר למי שמתקשר מהטלפון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה