רימון בווינדוס 8.1 - גישה לאינטרנט

• הוסף לסימניות
היה לי ווינדוס 8 ושידרגתי ל8.1 ובמחשב שלי יש רימון מובנה ועכשיו אני לא רואה את התוכנה עצמה הרימון עובד אצלי באינטרנט אבל כשאני רוצה להכנס לתוכנות אחרות שפועלות עם אינטרנט כגון בלוסטאקס הוא כותב לי שהחיבור אינו פרטי

לפני שהתקנתי את הווינדוס האינטרנט יצר התחברות דרך רימון עכשיו הוא לא עושה את זה .
אלא הוא מתחבר רגיל(WIFI)

בווינדוס 8 החיבור היה נראה כמו בתמונה מס' 1

ועכשיו ב8.1 זה כמו בתמונה מס' 2

מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
מתוך האתר של רימון

תוכנת רימון
תכנת רימון ניתנת להתקנה על כל מחשב – נייד או נייח, והיא מוודאת כי הגלישה במחשב תמיד תהיה בטוחה.
גם אם תשבו בבית קפה ותתחברו לרשת המקומית או אם תתחברו מהבית לרשת של השכנים – המחשב נשאר מוגן,
והגלישה תהיה על-פי רמת ההגנה שלכם.
מחיר התוכנה: יש לרכוש שם משתמש של אינטרנט רימון במחיר רגיל + 10 ₪ עבור התוכנה |
מערכות הפעלה: התוכנה מתאימה למערכת הפעלה Windows 7 ,Windows XP בשפות עברית ואנגלית.
(התוכנה לא מתאימה לבעלי Windows 8,Windows Vista סמארטפונים או טאבלטים)

• הוסף לסימניות
את התוכנה הזאת בדיוק יש לי והיא כן מתאימה לווינדוס 8 זה היה מותקן אצלי במחשב!!!!

עכשיו שידרגתי ל8.1 ויש לי רימון אבל אני לא רואה את התוכנה במחשב גם בחיבורים לאינטרנט בהגדרות

• הוסף לסימניות
נגיד כשאני רוצה להיכנס לחנות גוגל פליי בבלוסטאק
זה ההודעה שהוא כותב לי:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1437664:
את התוכנה הזאת בדיוק יש לי והיא כן מתאימה לווינדוס 8 זה היה מותקן אצלי במחשב!!!!

עכשיו שידרגתי ל8.1 ויש לי רימון אבל אני לא רואה את התוכנה במחשב גם בחיבורים לאינטרנט בהגדרות

כשהם כותבים שזה לא מתאים לוינדוס 8 זה לא בהכרח שהיא לא תתאים אלא יכול להיות שיש באגים והתנגשויות שלא קיימים בגירסאות אחרות

אם התקנת וזה עבד לך, זה יפה מאד, אך אתה לא יכול לבוא אליהם בטענות כשזה עושה בעיות כי הם מראש התריעו שזה לא מיועד לגירסה 8

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1437672:
כשהם כותבים שזה לא מתאים לוינדוס 8 זה לא בהכרח שהיא לא תתאים אלא יכול להיות שיש באגים והתנגשויות שלא קיימים בגירסאות אחרות

אם התקנת וזה עבד לך, זה יפה מאד, אך אתה לא יכול לבוא אליהם בטענות כשזה עושה בעיות כי הם מראש התריעו שזה לא מיועד לגירסה 8

לא באתי בטענות

אני רק מנסה לסדר את זה

אם הייתי בא בטענות הייתי מתקשר אליהם.......

• הוסף לסימניות
תכלס

מה לעשות? יש פתרון לזה?

תודה רבה לעוזרים.....

• הוסף לסימניות
קורה הרבה בעיות כשמשדרגים מוינדוס 8 ל8.1 אולי תנסה להוריד התוכנה של רימון א"י ריבו ותתקין בחזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה