נכתב ע"י גולד;1251834:לי יש, עובד מעולה
יש להם יותר אפשרויות מנתיב
נכתב ע"י גולד;1251973:זה מסלול חדש, וכמו כל דבר חדש ....
אני נמצא בפיילוט הזה כבר כמה חודשים, זה דיי מעצבן הקטע שלכל בקשה לפעמים צריך לחכות, אבל ככה זה שבונים מערכת חדשה
אני פניתי לנציג ופתר לי את הבעיה די מהר, יחסית
צריך להתאזר בסבלנות!
שאטרסטוק כמשל, בנתיב אין אופציה של סינון, בנט נקי יש סינון
תפתחי בדף הבית שלך, תראי שם בכל מחיצה אלו אתרים רשומים שם, תעתיקי ותשלחי.נכתב ע"י דפסון;1251997:איך אפשר לדעת מה הרשימה ?
נתיב לא מוכנים לתת את הרשימה מטעמים מובנים..
נכתב ע"י גפ"ן;1252011:תפתחי בדף הבית שלך, תראי שם בכל מחיצה אלו אתרים רשומים שם, תעתיקי ותשלחי.
אם תשכחי משהו, יש לך 10 נוספים חינם בכל חודש, תוסיפי בהמשך.
נכתב ע"י גפ"ן;1251975:נראה לי שהם מכירים רק את שאטרסטוק, כי כולם נותנים את הדוגמא של האתר הזה, אז תגידו זה אמת או עבודה בעיניים?
נכתב ע"י גפ"ן;1252011:תפתחי בדף הבית שלך, תראי שם בכל מחיצה אלו אתרים רשומים שם, תעתיקי ותשלחי.
אם תשכחי משהו, יש לך 10 נוספים חינם בכל חודש, תוסיפי בהמשך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים