• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מדהים!!
התכלת קצת מפריע למתיקות...

• הוסף לסימניות
אחינועם, בגלל שהתמונות שלך תמיד כ"כ מקסימות, מוקפדות ומושלמות, אני מרשה לעצמי לומר לך שהפעם זה לא מספיק... אולי בגלל שזה קר או שהרימון לא מספיק עמוס, לא יודעת מה בדיוק

• הוסף לסימניות
יש משהו בגוונים האלה שמזכיר לי את הסגנון של צפת העתיקה
סוג סמטת האומנים עם גומחות של שערי תכלת
אהבתי את הגוון אומנותי ומעניין, הייתי מעדיפה צלחת יותר מיוחדת ( עכשיו היא נראית פלסטיקית פשוטה) - אבל כן הייתי נשארת בגוון

• הוסף לסימניות
תמונה מאתגרת ללא ספק, גם הפוקוס שמתעתע, גם הקונספט.
נראה לי שהתמודדת לא רע עם האתגר של "לצלם רימון", ושהוא לא יראה כמו שעתוק של אלפי תמונות אחרות.

• הוסף לסימניות
אנחנו רגילים לראות את הרימון מהודר וחגיגי וכאן הוא נטה לכוון הכפרי..
אולי זה מה שהפריע.
אם יורשה לי להגיב למומחים.. אהבתי את הצבעים והנקיות.
יש משהו טיפי חוור בסך הכללי לא יודעת מה.

• הוסף לסימניות
השילוב של הרימון והתכלת כ"כ יפה!
זה נותן מן תחושה מתונה ונקיה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה