רינדור באפטר אפקטס

• הוסף לסימניות
בהגדרות של ייצוא פרוייקט באפטר, אני לא מצליח לבחור פורמטים מסויימים, רק פורמטים בודדים.
האם זה קשור לקידודים, או למשהו אחר?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע? תודה לכולם...

• הוסף לסימניות
בד"כ הוא מוציא בDV

אם את רוצה לשנות את נכנסת לCUSTOM ושם משנה לפי מה שאת צריכה

• הוסף לסימניות
התכוונתי לשאול למה אין לי אפשרות לקודד למשל ב-quicktime או במקודדים אחרים? למרות שיש לי אותם על המסך בתור אפשרות, ואם אני בוחר באחד מאלה ולוחץ רנדר הוא כותב לי הודעת שגיאה.
האם זו בעיה בחוסר מקודדים מסויימים או מסיבות אחרות?

• הוסף לסימניות
יש לך QUICK TIME

יש לך את התוכנ עדכנית במחשב? את צריכה אותה מותקנת ומעודכנת

• הוסף לסימניות
יש לי אותו מותקן ומעודכן, ועדיין....
אני עובד על אפטר cs5 אז אני מאמין שהיא עובדת גם אם היא לא מעודכנת, לא?

• הוסף לסימניות
לי היתה בעיה

בתצוגה . התקנתי ועדכנתי והבעיה נפתרה. תמיד עדיף להוריד את האחרון.

בכו"א כדאי שתעלה את הודעת השגיאה.

• הוסף לסימניות
הבעיה בד"כ קיימת בגרסאות נסיוניות או גרסאות שלא נפרצו כראוי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hafakot;783439:
בכו"א כדאי שתעלה את הודעת השגיאה.
זה ההודעה כשאני מנסה לייצא לקוויק טיים:

קבצים מצורפים

• AE.jpg
    KB 98.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תנסה

1. לייצא לייצא דרך הFILE-EXPORT-QUICKTIME MOVIE

2. תנסה לשנות את שם הקובץ שאתה מייצא למספרים במקום אותיות.

• הוסף לסימניות
איזה גירסא של QUICK TIME יש לך?
איזה מערכת הפעלה?
תנסה ב FORMAT OPTION לסמן ב וי את האופציה KEY FRAME EVRY ותגדיר את זה ל 5 פריימים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה