ריענון אוטומטי של שולחן העבודה

• הוסף לסימניות
למה גם אחרי שמעבירים או מוחקים קבצים משולחן העבודה - הוא עדין מופיע שם עד שמבצעים ריענון?

• הוסף לסימניות
אתה עובד במקרה עם דיסק קשיח מסוג SSD ?

כי זו "תקלה" שנפוצה יותר במקרים כאלו....

כמובן שזו אינה תקלה אלא עניין טכני בלבד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2067213:
אתה עובד במקרה עם דיסק קשיח מסוג SSD ?

כי זו "תקלה" שנפוצה יותר במקרים כאלו....

כמובן שזו אינה תקלה אלא עניין טכני בלבד....

כן
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
שוב, כמו שחשבתי, זוהי איננה תקלה, זה קשור לקצב הריענון של הדיסק מסוג ה SSD , אם זה חשוב לך אפשר קצת לחפש ולמצוא איזשהו מעקף, מציע לך להתעלם מכך....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2067229:
שוב, כמו שחשבתי, זוהי איננה תקלה, זה קשור לקצב הריענון של הדיסק מסוג ה SSD , אם זה חשוב לך אפשר קצת לחפש ולמצוא איזשהו מעקף, מציע לך להתעלם מכך....

מענין שזה קורה רק בתצוגה של השולחן העבודה - ומה בכל אופן שייך לעשות בנידון זה די משבש (מה שמענין שהתצוגה של שולחן העבודה בחלון וינדוס - הוא כן תקין )

• הוסף לסימניות
ניתן להגדיר קצב ריענון שונה לשולחן העבודה, לא הכי הייתי ממליץ אבל אם זה משבש......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2067259:
ניתן להגדיר קצב ריענון שונה לשולחן העבודה, לא הכי הייתי ממליץ אבל אם זה משבש......

לפחות לנסות - ואני יראה איך זה משפיע על המחשב
איפה אני מגדיר את זה?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי זה בעיה ישנה עוד מימי הוינדוס 7 , מיקרוסופט עצמם מודעים לה , ויש כמה שרשורים עליה ב TN.
למיטב ידיעתי ונסיוני היא מופיעה גם בדיסקים רגילים , ולא רק ב SSD.
יש לה כנראה כמה סיבות וממילא כמה פתרונות .

יש כמה שורות ברגיסטרי שלפעמים עוזרות , ויש עוד כמה טריקים
מיד אציין קישורים

• הוסף לסימניות
טוב הנה פיתרון שעבד לי , פתח את המחשב שלי, היכנס לתפריט כלים > אפשריות תיקיה > לשונית "חיפוש".

שם - שים לב אילו אפשרויות מסומנות ואילו לא, כעת סמן את כל האפשרויות ולחץ על החל.

בדוק אם הבעיה נפתרה בכך.

אם כן, אתה יכול להחזיר את ההגדרות למצב הראשוני ואל דאגה, הבעיה עדיין תישאר "פתורה".

אני יודע שזה נשמע חסר היגיון - אבל לי ולעוד כמה זה עבד :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2067426:
טוב הנה פיתרון שעבד לי , פתח את המחשב שלי, היכנס לתפריט כלים > אפשריות תיקיה > לשונית "חיפוש".

שם - שים לב אילו אפשרויות מסומנות ואילו לא, כעת סמן את כל האפשרויות ולחץ על החל.

בדוק אם הבעיה נפתרה בכך.

אם כן, אתה יכול להחזיר את ההגדרות למצב הראשוני ואל דאגה, הבעיה עדיין תישאר "פתורה".

אני יודע שזה נשמע חסר היגיון - אבל לי ולעוד כמה זה עבד :)
לא פתר את הבעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה