דרוש מידע ריענון נהיגה, מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אודה למידע.
עוד חודשיים בערך עוברות לי 5 שנים מהרישיון.
לא קיבלתי שום הודעה ושום מכתב ממשרד הרישוי.
חברה שלי ש*חצי שנה* אחרי יעברו לה 5 שנים,
קיבלה מכתב וכבר עשתה ריענון.
מה אני אמורה לעשות? אפשר להרשם בלי שקיבלתי מכתב?

• הוסף לסימניות
גם לי קרה שלא קיבלתי שום הודעה, כשעברו שש שנים והייתי צריך לחדש רישיון לא יכולתי עד שלא עשיתי ריענון.

• הוסף לסימניות
אני קבלתי הודעה אחרי כמעט 6 שנים...
הבנתי שאפשר לבדוק במשרד התחבורה

• הוסף לסימניות
התאריך שבו צריך לחדש את הרישיון הוא תאריך היום הולדת הלועזי, שמגיע לאחר לפחות 5 שנים.
כך יוצא, שיש כאלה שצריכים חידוש אחרי 5 שנים ויש כאלה שאחרי קרוב ל6 שנים מעת הוצאת הרישיון.

• הוסף לסימניות
התאריך שבו צריך לחדש את הרישיון הוא תאריך היום הולדת הלועזי, שמגיע לאחר לפחות 5 שנים.
כך יוצא, שיש כאלה שצריכים חידוש אחרי 5 שנים ויש כאלה שאחרי קרוב ל6 שנים מעת הוצאת הרישיון.
חשבתי שהקובע הוא תאריך קבלת הרישיון.
אצלי ההפרש ביניהם הוא שלשה ימים לטובת הרישיון. מה אני צריכה לעשות?

• הוסף לסימניות
כך יוצא, שיש כאלה שצריכים חידוש אחרי 5 שנים ויש כאלה שאחרי קרוב ל6 שנים מעת הוצאת הרישיון
לי זה יצא במצטבר יותר מ 6 שנים.

אולי לבדוק באזור האישי בגוב.

• הוסף לסימניות
כדאי לדעת שיש מפעם קבוצות נפרדות לנשים, למשל בקר’’ס זה מאורגן ע’’י העירייה בשיתוף הרב מקלב, הייתי שם באשכול הפיס בכסלו האחרון, והיו שם 4 קורסים

• הוסף לסימניות
חשבתי שהקובע הוא תאריך קבלת הרישיון.
אצלי ההפרש ביניהם הוא שלשה ימים לטובת הרישיון. מה אני צריכה לעשות?
גם אני פעם חשבתי ככה...
הרישיון שלושה ימים קודם? מעניין באמת. לא יודעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה