אולי באמת לבדוק באיזור האישי הממשלתי אם יש הודעההבנתי שאפשר לבדוק במשרד התחבורה
לבדוק מה?אני קבלתי הודעה אחרי כמעט 6 שנים...
הבנתי שאפשר לבדוק במשרד התחבורה
חשבתי שהקובע הוא תאריך קבלת הרישיון.התאריך שבו צריך לחדש את הרישיון הוא תאריך היום הולדת הלועזי, שמגיע לאחר לפחות 5 שנים.
כך יוצא, שיש כאלה שצריכים חידוש אחרי 5 שנים ויש כאלה שאחרי קרוב ל6 שנים מעת הוצאת הרישיון.
מה???התאריך שבו צריך לחדש את הרישיון הוא תאריך היום הולדת הלועזי, שמגיע לאחר לפחות 5 שנים.
כן.מה אני אמורה לעשות? אפשר להרשם בלי שקיבלתי מכתב?
משום מה התבלבל פה משהו... אני לא קשור לאשכול הזה והמילים שציטטתם אינם שלי..כן.
להרשם ושם אם יש קורס פתוח יגידו לך
אם לא אז להמתין עד סמוך ליום הולדת לועזי
לי זה יצא במצטבר יותר מ 6 שנים.התאריך שבו צריך לחדש את הרישיון הוא תאריך היום הולדת הלועזי, שמגיע לאחר לפחות 5 שנים.
כך יוצא, שיש כאלה שצריכים חידוש אחרי 5 שנים ויש כאלה שאחרי קרוב ל6 שנים מעת הוצאת הרישיון
גם אני פעם חשבתי ככה...חשבתי שהקובע הוא תאריך קבלת הרישיון.
אצלי ההפרש ביניהם הוא שלשה ימים לטובת הרישיון. מה אני צריכה לעשות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //