דרוש מידע ריענון נהיגה - עד מתי באמת צריך?

• הוסף לסימניות
לפי החוק יודעת שצריך עד סוף השנה הלועזית החמישית מתחילת הרשיון,
קבלתי רשיון איפשהו ב2020, יוצא שצריכה עד סוף שנת 2025
אכן קבלתי מכתב שצריכה ריענון נהיגה, כתוב במכתב שצריך בקרוב, לא כתוב כמה בקרוב

בפועל על הרשיון שלי כתוב שהוא עד בתוקף עד אמצע 2027

מה נכון?
קצת מורכב טכנית לי בחודשים הקרובים לגשת לקורס, ואם אדע שבוודאות יכולה לדחות קצת את הקורס - יעזור לי מאד,
כמובן לא במחיר שיפקע לי תוקף הרשיון

אשמח לשמוע מנסיון
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי איזה שנה אחרי שקיבלתי את המכתב

אני נזכרת שראיתי שתוקף הרישיון שלי עומד לפוג וזה דירבן אותי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפי החוק יודעת שצריך עד סוף השנה הלועזית החמישית מתחילת הרשיון,
קבלתי רשיון איפשהו ב2020, יוצא שצריכה עד סוף שנת 2025
אכן קבלתי מכתב שצריכה ריענון נהיגה, כתוב במכתב שצריך בקרוב, לא כתוב כמה בקרוב

בפועל על הרשיון שלי כתוב שהוא עד בתוקף עד אמצע 2027

מה נכון?
קצת מורכב טכנית לי בחודשים הקרובים לגשת לקורס, ואם אדע שבוודאות יכולה לדחות קצת את הקורס - יעזור לי מאד,
כמובן לא במחיר שיפקע לי תוקף הרשיון

אשמח לשמוע מנסיון
תודה רבה!
בכל מקרה אם יש קורס זמין כדאי לעשות ולסיים עם זה
אין צורך לחכות לרגע האחרון.

• הוסף לסימניות
שולחים את המכתב החל מ5 שנים לרשיון כשיש זמן לעשות את הקורס שנתיים, עד לחידוש.
מומלץ לחפש מי מארגן קבוצות נפרדות [בזמני דגל התורה אספו רשימות] ולהיכנס לקורס הנפרד הקרוב שמתגבש.
יש זמן, אבל חשוב להירשם מוקדם כדי שלא נמצא את עצמנו ברגעים האחרונים וישאר רק להתפשר על קורסים מעורבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה