עזרה ריפוד לעגלת יויו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי מעגלה שנשברה לה השלדה חלקים למכירה
053-3106170
גגון, מזרון, סל בד תושבת וכו'.

קבצים מצורפים

• nvFile3936440.jpg
    nvFile3936440.jpg
    KB 14.2 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
@פנינה ריימונד
קניתי את הפריט מהקישור שצירפת, אך החלק של הגגון עם הכיס בקידמת העגלה ארוך יותר מהחלק המקורי שיש לי של יויו. יש עודף בד גם במצב שכיבה מלאה,
אני מצרפת תמונה, זה משהו שקיים בכל המוצרים האלו או שזה פגום? איך אני יכולה לדעת? לא ניתן לתקשר עם המוכר ישירות.

קבצים מצורפים

• IMG_7133.png
    IMG_7133.png
    KB 652 · צפיות: 37
  • IMG_7131.JPG
    IMG_7131.JPG
    2.2 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
@פנינה ריימונד

קניתי את הפריט מהקישור שצירפת, אך החלק של הגגון עם הכיס בקידמת העגלה ארוך יותר מהחלק המקורי שיש לי של יויו. יש עודף בד גם במצב שכיבה מלאה,
אני מצרפת תמונה, זה משהו שקיים בכל המוצרים האלו או שזה פגום? איך אני יכולה לדעת? לא ניתן לתקשר עם המוכר ישירות.
התמונה הראשונה חסומה לי, בכל מקרה אני לא ממש מבינה בעגלות :)
אם כתוב על זה שזה תואם -תפתחי בקשה להחזר עם התמונות הללו
לגבי פעם הבאה- תסתכלי בתמונות לקוחות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע/זוכר האם הגגון מאלי מגיע עם הברזל בתוכו, או שיש לחבר את הברזל המקורי?
שואלת כי אבד לנו הברזל, ורוצה לדעת האם יש טעם להזמין גגון חדש...

• הוסף לסימניות
בעקרון מגיע בלי הברזל
אבל אפשר להזמין ברזל לבד בלי הבד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי למכירה גגון+ריפוד של הטילון בצבע כחול עם דיגום קצת דהוי ב50 שח

• הוסף לסימניות
מחפשת טרמפיסט יויו במצב מעולה במחיר סביר
תודה

• הוסף לסימניות
@פנינה ריימונד

את קנית מקישור שמתאים לשכיבה של 175 מעלות שזה קצת שונה וצריך לקנות גם בד שחור בסיס מתאים בשביל זה .
את צריכה לחפש קישור שכתוב עליו שהוא מתאים ליויו 2 ויויו רגיל , אם את עדין צריכה אני יכולה לבדוק אם יש לי קישור לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה