דרוש מידע ריפוי בעיסוק-לימודים

• הוסף לסימניות
מתעניינת בלימוד ריפוי בעיסוק לקראת שנה הבאה בע"ה, יש חיה כזאת בסמינרים? ראיתי בכמה אשכולים שלא אבל אולי השנה השתנה משהו..?
ואיזה מקומות בארץ יש של לימוד ריפוי בעיסוק נפרד? חוץ ממכללת מבחר, נשמע לי קצת מוזר שהם המקום היחיד בארץ.
אשמח לכל מידע:)

• הוסף לסימניות
שנה הבאה מכללת אונו פותחת שוב ריפוי בעיסוק לחרדיות
זה נקרא שהתואר שלהם יותר קל ממבחר

• הוסף לסימניות
שנה הבאה מכללת אונו פותחת שוב ריפוי בעיסוק לחרדיות
זה נקרא שהתואר שלהם יותר קל ממבחר
תודה! את מכירה שם מקרוב? מבחינת רמה תורנית, ולימודית? והלימודים לחרדיות הם בקמפוס הרגיל של קרית אונו, או במקום נפרד?

• הוסף לסימניות
אני לומדת עכשיו במבחר לא מכירה את אונו
אם את רוצה יש לי מודעה של איזה סמינר שלהם יכולה להעלות ותסמני לייק שראית ואני אמחק...
תעדכני

• הוסף לסימניות
@שמש!!
יש לך מושג מי עומד מאחורי המיזם הזה, ולאיזה ציבור הם פונים?
מה הכוונה ׳סמינר איכותי ושמור׳ מבחינת תנאי הקבלה שלהם וכו׳?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אולי תנסי להתקשר ויתנו לך יותר פרטים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני אוכל לשאול אותך באישי על מבחר? אני יכולה לכתוב את המייל שלי אם מתאים לך לענות

• הוסף לסימניות
מתעניינת בלימוד ריפוי בעיסוק לקראת שנה הבאה בע"ה, יש חיה כזאת בסמינרים? ראיתי בכמה אשכולים שלא אבל אולי השנה השתנה משהו..?
ואיזה מקומות בארץ יש של לימוד ריפוי בעיסוק נפרד? חוץ ממכללת מבחר, נשמע לי קצת מוזר שהם המקום היחיד בארץ.
אשמח לכל מידע:)
אין בסמינרים ולא צפוי להיות.

• הוסף לסימניות
יש במבחר היחיד בארץ נפרד כרגע
שנה הבאה אונו רוצים לפתוח מסגרת בשם סמינר נרננה, במרכז
וככה יהיו שני מקומות נפרדים בארץ

• הוסף לסימניות
אגב במבחר זה תואר של אוניברסיטת חיפה
נדרש פסיכומטרי ובגרויות (או בכיר במקום בגרויות)
באונו לא נדרש פסיכומטרי. תואר מכללתי פחות "נחשב"

• הוסף לסימניות
אני לומדת עכשיו במבחר לא מכירה את אונו
אם את רוצה יש לי מודעה של איזה סמינר שלהם יכולה להעלות ותסמני לייק שראית ואני אמחק...
תעדכני
אונו לא כזה חרדי...
בתואר חינוך של ההשלמה יש חרדיות, אבל בכללי זה מאוד פתוח. מידיעה.

• הוסף לסימניות

צריך פסיכומטרי באונו.

היועצת לימודים החרדית מנסה לעשות מעקפים ולהכניס חלק בלי,
עם מכינה שלאחריה מעט מהמסיימות מתקבלות,
לפעמים זה מצליח.

• הוסף לסימניות
האמת שיש לי בגרויות וטובות ב"ה, ואני כן אשמח למקום עם רמה לימודית גבוהה ו"נחשב", גם מבחינה תורנית. הבעיה שלא התקבלתי למבחר(עוד לפני הראיון) , יש אפשרות לערער? משהי שמכירה מקרוב?

• הוסף לסימניות
צריך פסיכומטרי באונו.

היועצת לימודים החרדית מנסה לעשות מעקפים ולהכניס חלק בלי,
עם מכינה שלאחריה מעט מהמסיימות מתקבלות,
לפעמים זה מצליח.
אין לי מושג לא מכירה
בפרסומת שלהם היה כתוב בגדול ובאדום ללא פסיכומטרי

• הוסף לסימניות
האמת שיש לי בגרויות וטובות ב"ה, ואני כן אשמח למקום עם רמה לימודית גבוהה ו"נחשב", גם מבחינה תורנית. הבעיה שלא התקבלתי למבחר(עוד לפני הראיון) , יש אפשרות לערער? משהי שמכירה מקרוב?
למה לא התקבלת עוד לפני ראיון? על סמך מה?
יש לך פסיכומטרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה