ריפוי בעיסוק

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על מרפאה בעיסוק מומחית על.
לילד גדול (9) בירושלים.

• הוסף לסימניות
עבור מה? מומחית בתחום מסויים?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם צריך לזה תחום מסוים.
לילד לא היתה יד דומיננטית ובגיל 5 'הוחלט' ע"י מרפאה בלית ברירה כי הוא שמאלי לענין הכתיבה.
מה שקורה זה, שכיום הוא אומנם כותב בשמאל אבל הכתב ממש 'שמאלי' ודי גדול (למרות שמשתדל לכתוב מאוד יפה)
ככל שעובר הזמן, אני שמה לב, כי בכל שאר הדברים הוא ממש ימני: אוכל ביד ימין, גוזר בימין, משחק 5 אבנים בימין וכו'
התעוררתי לבדוק את הענין לעומק.
א. בשביל הכתב.
ב. אם המצב ישאר כך, בעלי טוען שיצטרך בעז"ה 2 זוגות תפילין.
כך שאולי יש עדיין מה לעשות.

• הוסף לסימניות
שמאליים שגוזרים ביד ימין זה נורמלי ותקין (אלא עם כן מדובר במספריים לשמאליים, המספריים הרגילות בנויות בצורה שמתאימה לימניים) אבל את מתארת שימושים נוספים ביד ימין.
מקווה שהוא אובחן נכון כשאובחן כשמאלי.
יש בירושלים את חיה קושניר. יש משהי נוספת, ייתכן שהיא מומחית יותר בתחושה, קוראים לה גילה אסולין. אני מאמינה שהיא תפנה אותך הלאה.
לולא הגיל, ייתכן שמשהי מהקופה הייתה מספיקה.
יכול להיות שמספיק ביקור אחד אצל מומחית כדי שתאבחן כמו שצריך ושתכוון איזה יד לחזק ואז לפנות לקופה (גיל 9 קצת בעייתי - תלוי איזה קופה ואיזה ביטוח יש לכם).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1525396:
מקווה שהוא אובחן נכון כשאובחן כשמאלי.
יש בירושלים את חיה קושניר. יש משהי נוספת, ייתכן שהיא מומחית יותר בתחושה, קוראים לה גילה אסולין. אני מאמינה שהיא תפנה אותך הלאה.
לולא הגיל, ייתכן שמשהי מהקופה הייתה מספיקה.

תודה על התגובה.
זו בדיוק הבעיה שלי, האם אובחן נכון. זה שהרבה גוזרים בימין וכו' וכו' שמענו אז.
כיום נראה (לי בכ"א) שהאבחנה לא נכונה. (דרך הקופה)
לכן רציתי משהי ממוחית.
ובטח, הגיל פה מאוד משמעותי.

• הוסף לסימניות
לדעתי חיה קושניר תדע לטפל.
היא מומחית בכתיבה. כתיבה מושפעת מאוד מדומיננטיות - כי כך מתפתחים שרירי כף היד.
המון הצלחה!
אם לא תסתדרי, אנסה לברר לך.

• הוסף לסימניות
יש כאן עוד ניסיון עם מרפאות בעיסוק?

• הוסף לסימניות
יש את דורית דיל מרמות- אלופת האלופות, מורה של הרבה מהמרפאות בעיסוק
ויש את רותי מלכה מרפאה בעיסוק מיוחדת במינה ממש, יש לי טלפון שלה אם תרצי באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוזה;1527803:
יש את דורית דיל מרמות- אלופת האלופות, מורה של הרבה מהמרפאות בעיסוק
ויש את רותי מלכה מרפאה בעיסוק מיוחדת במינה ממש, יש לי טלפון שלה אם תרצי באישי.

שתיהן באמת אלופות!!!
לא מכירה אשית אבל שמעתי עליהן הרבה מאוד!!

• הוסף לסימניות
יש למישהו כאן את המספר של דורית דיל מרפאה בעיסוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה