התייעצות ריפלוקס לתינוקת מה עושים ?

• הוסף לסימניות
אצלנו כל העצות לא בדיוק עזרו, בסופו של דבר הזמן עשה את שלו, [כנראה תלוי ברמות הריפלוקס, אצלנו כנראה היה ממש קשה].

מה שכן, עשינו כמה טעויות, אחד מרוב שנזהרנו לא להניח אותו על הבטן כדי שלא יפלוט הכל, זה עיכב את התפתחות הרמת הראש ואח"כ הזחילה ואח"כ ההליכה.

ב"ה עבר והקט הדביק את הפער.

• הוסף לסימניות
משום מה רופאים לא אוהבים לתת אומפרזול, אבל מנסיוני, זה הדבר שעזר, ובאופן מיידי. לדעתי שווה לנסות לשבוע ולראות אם עוזר.
ממה שבדקתי, התרופה נחקרה בעיקר על מבוגרים, ואצלם נראה שיש ירידה זמנית בספיגת הסידן בנטילת התרופה לתקופה ארוכה.
האם ניתן להסיק מכך על תינוקות?
ובפרט שמדובר בד"כ על חודשים ספורים, וכן שתהליכי הספיגה אצל תינוקות שונים מאצל מבוגרים. כמו כן, בחלב אם, הסידן וספיגתו גבוהים בהרבה מאשר אצל מבוגר.
כמובן שאיני רופאה, אך בהינתן השיקולים האלו, לעומת סבל יומיומי לתינוק כה רך, בעיני הסיכון בתרופה קטן מהסיכון בתינוק רך שכל כך סובל.
(בעיני, לעבור למטרנה AR, במקום הנקה עם אומפרזול, זה שיקול מוטעה. גם אם ייספג פחות סידן, זה עדיין יותר מאשר כל תחליף שהוא, ולא שווה לוותר על כל שאר היתרונות.)

• הוסף לסימניות
גם אצלינו עזר רק מטרנה AR שב''ה קיבלה הכשר בד''ץ העדה החרדית בדיוק כשהיינו צריכים
התרופה גם לא עזרה לנו.... היה מקיא הכל, לא עלה במשקל, גם להסמיך עם קורונפלור לא הצליח בכלל(ניסינו להוסיף לחלב אם...)
אני שילבתי את זה עם הנקה אם זה רלוונטי אפרט

• הוסף לסימניות
הבת שלי בבית חולים כבר בכתה ללא הפסקה, רק בגיל חודשיים העירו את תשומת ליבי שיש פה משהו שווה בדיקה
ולא סתם כאבי בטן, הלכתי לבדוק אלרגיה ואמרו לי שזה ריפלוקס פנימי (אני לא הצלחתי להבחן כי היא לא פלטה)
טיפלתי דרך רפלקסולוגיה והיה שיפור מפעם לפעם אבל איטי בערך בגיל 4 חודשיים כבר היה הקלה משמעותית ובגיל חצי שנה שכחנו ממה שהיה ב"ה, בכל אופן שמנו לב שבשעות הלילה היא בכתה הרבה פחות אני תליתי את זה בזה שהיא
ינקה בשכיבה ולא היה שינוי תנוחה אח"כ,
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
לי היו שתי תינוקות עם ריפלוקס,היו מקיאות לפחות פעם ביום, רק ינקו
הייתי אצל סופר בירושלים עשה טיפול וכן נתן לי הוראות מה לא לאכול- והעניין הסתדר פלאים!!!
אחת הייתי צריכה עוד טיפול אבל עזר!
סליחה על ההקפצה
אני ממש מחפשת עזרה.
הבת שלי בת חודש וחצי, ינקה מעולה עד גיל חודש.
מגיל חודש בוכה בהנקות, צורחת... מזיזה את עצמה אחורה.
הבנתי שזה רפלוקס סמוי, היא לא פולטת בכלל. מקיאה- פעם ביום-יומים
מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אני ממש מחפשת עזרה.
הבת שלי בת חודש וחצי, ינקה מעולה עד גיל חודש.
מגיל חודש בוכה בהנקות, צורחת... מזיזה את עצמה אחורה.
הבנתי שזה רפלוקס סמוי, היא לא פולטת בכלל. מקיאה- פעם ביום-יומים
מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה?
יש שטוענים שזה מתחיל ממש בגיל חודש- מתאים ממש
אני ממליצה בחום על סופר העיוור, מנסיון חם שלי ושל עוד כמה...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אבל פה יש בעלות נסיון
אז-
הבן שלי עד גיל חודש הכל היה טוב קצת נודניק -אבל כבר היו לי תינוקות יותר "צומיסטיים" ממנו
אך מגיל חודש הוא התחיל לפלוט ולפעמים להקיא וגם לא רגוע בכלל גם לא על הידיים
לא ישן יממות שלמות (באמת!)
בתחילת כל ארוחה - הוא יונק - הוא מתחיל לבכות ואז "מתגבר" על עצמו ומתחיל לינוק

התחלתי לחשוב שזה ריפלוקס למרות שלא מכירה כלל בסביבה שלי
לכן -
מה אתן יכולות להחכים אותי בנושא
איך מאבחנים אם זה באמת ריפלוקס
איך מטפלים? חבל לי להפסיק הנקה
ואיך אני כאמא יכולה להקל עליו?

תודה רבה למגיבות

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אבל פה יש בעלות נסיון
אז-
הבן שלי עד גיל חודש הכל היה טוב קצת נודניק -אבל כבר היו לי תינוקות יותר "צומיסטיים" ממנו

לכן -

תודה רבה למגיבות
אצלי בדר"כ ריפלוקס התעורר בגיל חודש בערך...
אני חושבת שבכל מקרה הייתי במקומך הולכת לסופר העיוור- אסטרופט מעולה! שלי עזר לשלוש תינוקות עם רפלוקס
ויודעת שעוזר לא רק לזה, הוא מאבחן את הבעיה ומציע טיפול.
מומלץ ממש!!!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אבל פה יש בעלות נסיון
אז-

לכן -

תודה רבה למגיבות
הוא מקיא הרבה?
עלה במשקל ?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שהגיבה

הוא מקיא הרבה?
עלה במשקל ?
הוא לא מקיא הרבה
אבל היום הייתי בטיפת חלב והוא ירד במשקל ב300 גר'
(בחודש הראשון לחיו הוא העלה 2.100 ק"ג)

אצלי בדר"כ ריפלוקס התעורר בגיל חודש בערך...
אני חושבת שבכל מקרה הייתי במקומך הולכת לסופר העיוור- אסטרופט מעולה! שלי עזר לשלוש תינוקות עם רפלוקס
ויודעת שעוזר לא רק לזה, הוא מאבחן את הבעיה ומציע טיפול.
מומלץ ממש!!!
מי זה?
איפה הוא מקבל? (אני מהצפון)
כמה הוא לוקח?
ואיך יוצרים איתו קשר?

הוא עיוור?

• הוסף לסימניות
הוא מקיא הרבה?
עלה במשקל ?
זה לא משנה אם הוא עלה במשקל או לא,
אם התינוק בוכה בגלל זה ולא רגוע, זה אומר שכואב לו.
זה צרבות.
צריך לטפל בכל מקרה.
לי לדוג' הייתה תינוקת עם ריפלוקס, אבל רגוע ושמחה, ועלתה במשקל אז לא טיפלתי.
אבל יכולה להגיד לך שחברה שלי -שגם היה לו ריפלוקס, וזה כאב לו אבל הוא עלה במשקל והיא החליטה לא לטפל.
והיה לו עיכוב התפתחותי, הפיזותרפית אמרה לה שזה בגלל שמאד כאב לו הוא לא העיז יותר מידי לזוז או לעשות תנועות שיגרמו לו שיעלה האוכל...
ככה ששימו לב להשלכות מסביב.(חוץ מהעיניין שצריך להבין שזה צרבות, וצרבות זה סיוט... במיוחד שהוא במצב שכיבה כל היום)

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אבל פה יש בעלות נסיון
אז-

לכן -

תודה רבה למגיבות
הוא מקיא הרבה?
עלה במשקל למרות הה
זה לא משנה אם הוא עלה במשקל או לא,
אם התינוק בוכה בגלל זה ולא רגוע, זה אומר שכואב לו.
זה צרבות.
צריך לטפל בכל מקרה.
לי לדוג' הייתה תינוקת עם ריפלוקס, אבל רגוע ושמחה, ועלתה במשקל אז לא טיפלתי.
אבל יכולה להגיד לך שחברה שלי -שגם היה לו ריפלוקס, וזה כאב לו אבל הוא עלה במשקל והיא החליטה לא לטפל.
והיה לו עיכוב התפתחותי, הפיזותרפית אמרה לה שזה בגלל שמאד כאב לו הוא לא העיז יותר מידי לזוז או לעשות תנועות שיגרמו לו שיעלה האוכל...
ככה ששימו לב להשלכות מסביב.(חוץ מהעיניין שצריך להבין שזה צרבות, וצרבות זה סיוט... במיוחד שהוא במצב שכיבה כל היום)
שאלתי אם עלה במשקל כי אצלנו במשפחה היה 2 תינוקות שגם בכו כמויות,הקיאו ופלטו הרבה ואוסטופטאים אמרו ריפלוקס מאד קשה...
שתיהם לא עלו במשקל בסוף בגיל חודשיים רופא ילדים שלח לצילום בטן וראו ששוער הקיבה היה כמעט חסום וזה מה שגרם לכל ההקאות....ניתוח קטן שהרחיבו בו את הפתח ובאה הרווחה ב"ה...

• הוסף לסימניות
שאלתי אם עלה במשקל כי אצלנו במשפחה היה 2 תינוקות שגם בכו כמויות,הקיאו ופלטו הרבה ואוסטופטאים אמרו ריפלוקס מאד קשה...
אבל אצלי הוא בחודש הראשון עלה הרבהבמשקל - 2.100
ואבל בשלושה שבועות אחר כך - ירד 300 גר!!

הוא פשוט לא רוצה לאכול
עכשיו אחרי שראיתי שירד
חשבתי אולי זה יעזור-
אני מאכילה אותו הרבה ארוחות קטנות (שזה היה הארוחות שלו בשבועות האחרונים כי לא רצה להמשיך)
כל שעה / שעה ורבע
ככה הו יעכל את האוכל קמעה קמעה ולא יעלה לו

נראה אם זה יעזור
יש לו צאנס עם זה עד יום ראשון - לביקור אצל הרופאה😉

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת