נכתב ע"י yochp;512474:הרופאה מטיפת חלב אמרה לי ששאסור לשים על הסלקל, הרגליים מתכווצות לכיוון הבטן וגורמות לריפלוקס, יש להשכיב על הגב שהמזרון מוגבב מעט
נכתב ע"י ובר;512559:לגבי ההשכבה אני השכבתי על הצד !
השענתי אותה סמוך למגן מזרון וזה היה תחליף בשביל לא לשים על הבטן ! ולא על הגב !
אוטוטו יהיה מותר להרדים את הקטנים רק בעמידהנכתב ע"י משי 1;512593:טוענים שזה מסוכן, אי אפשר לדעת כל יום יוצא חוק חדש. אתמול אסור על הגב היום על הבטן...
אני חושבת שיש איזה וירוס היום אצל התינוקותתודה על שחלקתם איתי מנסיונכם. מעניין אותי האם התינוקות שלכם שסבלו מריפלוקס היתה להם גם הרבה לחה ושיעולים, ההבחנה אצלינו עדיין לא ודאית.
הקטן שלי עם ריפלוקס (אבחנה של רופא ילדים, לא של גסטרולוג, אבל הרופא משוכנע בזאת ב100%) רק לאחרונה (בגיל 8 חדשים) יש לו מידי פעם גם ליחות. עד עתה זה התבטא בפליטות של אוכל בלתי מעוכל בכלל (ממש חלב) לעיתים תוך כדי אכילה הוא פלט חלק ממנה...נכתב ע"י טוליפ;513858:תודה על שחלקתם איתי מנסיונכם. מעניין אותי האם התינוקות שלכם שסבלו מריפלוקס היתה להם גם הרבה לחה ושיעולים, ההבחנה אצלינו עדיין לא ודאית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים