אפשר להשתמש בריץ שלא היה בקרור מאתמול בערב עד היום בבוקר?
שרה.ב מעצבת גרפית מנהל קבוצה מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי • 17/5/22 הוסף לסימניות #1 אפשר להשתמש בריץ שלא היה בקרור מאתמול בערב עד היום בבוקר?
ר רחליז משתמש פעיל • 17/5/22 הוסף לסימניות #2 במגע הוא קריר? לדעתי אין בעיה כדאי לפני ההקצפה לקררו היטב
שרה.ב מעצבת גרפית מנהל קבוצה מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי • 17/5/22 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י 11221212: וריץ' שנמצא במקרר כמה זמן עדיין אפשר להשתמש? לחצ/י כדי להרחיב... מיכל סגור_ תאריך תפוגה שרשום עליו מיכל פתוח- חמישה ימים לאחר הפתיחה
נכתב ע"י 11221212: וריץ' שנמצא במקרר כמה זמן עדיין אפשר להשתמש? לחצ/י כדי להרחיב... מיכל סגור_ תאריך תפוגה שרשום עליו מיכל פתוח- חמישה ימים לאחר הפתיחה
1 11221212 משתמש פעיל • 17/5/22 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י שרה.ב: מיכל סגור_ תאריך תפוגה שרשום עליו מיכל פתוח- חמישה ימים לאחר הפתיחה לחצ/י כדי להרחיב... קניתי בחנות מוצרי אפיה לא רשום על זה תאריך...
נכתב ע"י שרה.ב: מיכל סגור_ תאריך תפוגה שרשום עליו מיכל פתוח- חמישה ימים לאחר הפתיחה לחצ/י כדי להרחיב... קניתי בחנות מוצרי אפיה לא רשום על זה תאריך...
שרה.ב מעצבת גרפית מנהל קבוצה מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי • 17/5/22 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י 11221212: קניתי בחנות מוצרי אפיה לא רשום על זה תאריך... לחצ/י כדי להרחיב... תשאלי אותם אני לא יודעת להגיד כי אני קונה את הקרטון
נכתב ע"י 11221212: קניתי בחנות מוצרי אפיה לא רשום על זה תאריך... לחצ/י כדי להרחיב... תשאלי אותם אני לא יודעת להגיד כי אני קונה את הקרטון
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת