ריצודים אחרי סגירת קובץ בפרימייר

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשיתי מצגת בפרימייר, ועכשיו כשסגרתי לAVI זה מרצד,
מה יכול להיות הסיבה?
ומה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
א. לבדוק עם זה בסיקוונס מתאים לפרוייקט
ב. לחצן ימני על הקליפים הרועדים fiels opsions לבחור שם את האופציה המתאימה (בד"כ האחרונה)

• הוסף לסימניות
כל המסך ריבועים ולא רואים את הסרט?
או ריצודים בצדדים?
אם זה על כל הסרט לי זה קורה שאני סוגרת לavi ואז כשאני מעבירה חאנקר כאילו לא היה כלום הכל מסתדר ורואים מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;987900:
א. לבדוק עם זה בסיקוונס מתאים לפרוייקט
ב. לחצן ימני על הקליפים הרועדים fiels opsions לבחור שם את האופציה המתאימה (בד"כ האחרונה)

לא הבנתי, מה אני אמורה לבדוק?

• הוסף לסימניות
ואז כשאני מעבירה חאנקר כאילו לא היה כלום הכל מסתדר ורואים מעולה[/QUOTE]

מה זה אומר? מעבירה חאנקר, לא הבנתי.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;988311:
ואז כשאני מעבירה חאנקר כאילו לא היה כלום הכל מסתדר ורואים מעולה

מה זה אומר? מעבירה חאנקר, לא הבנתי.
תודה![/QUOTE]

סליחה הכוונה היתה לאנקור

• הוסף לסימניות
אויש....... ואני לא הבנתי...
תודה!
בסוף עשיתי לחצן ימני ו fiels opsions
וזה הסתדר!

תודה לכל העוזרים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה