ריצודים

• הוסף לסימניות
נתקלתי בבעיה זו מספר פעמים.. אשמח אם למישהו יהיה פיתרון..
אני עורכת חתונה שהוסרטה ממצלמה עם איכות מעולה אך בכל פעם שאני מאיטה קטע מסוים נוצר לי כמו גירעון/ ריצוד בסרט לא משו מורגש מאד אבל בכל אופן עדיף בלעדיו
אמרו לי לשים את האפקט antialias אך הוא ממש לא עזר אלא רק טשטש יותר
מישהו יודע על פתרון?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi;905119:
נתקלתי בבעיה זו מספר פעמים.. אשמח אם למישהו יהיה פיתרון..
אני עורכת חתונה שהוסרטה ממצלמה עם איכות מעולה אך בכל פעם שאני מאיטה קטע מסוים נוצר לי כמו גירעון/ ריצוד בסרט לא משו מורגש מאד אבל בכל אופן עדיף בלעדיו
אמרו לי לשים את האפקט antialias אך הוא ממש לא עזר אלא רק טשטש יותר
מישהו יודע על פתרון?

תודה רבה

מכירה את התופעה זה נראה רע
כשיש לי עריכה ממצלמה כזאת אני מוסיפה בtitle מלבן שחור דק למעלה (הריצוד נמצא למעלה)
וזה מסתיר את הריצוד
בהצלחה..........

• הוסף לסימניות
אכן יש גם ריצוד למעלה אך חוצמיזה ישנו כמו גירעון על פריטים מסוימים בסרט כמו על מחרוזת יהלומים או חולצה מפוספסת ..

• הוסף לסימניות
חקרתי את זה הרבה
דיברתי עם מומחים בתחום
לא מצאתי שום פתרון לזה!!!!!!!!!!!
זה קשור לצילום
לכן לסרט רציני אומרים לא לבוא בחולצה מפוספסת וכד'

• הוסף לסימניות
בפלד אופצינס' -פליקר (האחרון) פוטר ברוב המיקרים את הבעיה,
סליחה על העברית, מקווה שהבנתם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;905905:
בפלד אופצינס' -פליקר (האחרון) פוטר ברוב המיקרים את הבעיה,
סליחה על העברית, מקווה שהבנתם

פעמים רבות זה רק עושה גרוע יותר.

• הוסף לסימניות
אני חסומה לאתר הזה..
יש לו פתרון לענין?..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה