ריצוד במחשב!? מוכר?

• הוסף לסימניות
המסך שלי כל הזמן מרצד
היה לי בעבר את הבעיה הזו
כאשר היה ליד המחשב מכשיר דולק..
כמו פלאפון וכד'...

ועכשיו? -

מישהו מכיר את התופעה? ממה נובע?
איך אפשר להתגבר על זה?

• הוסף לסימניות
מוכר עד כדי כאב... (בעינים, ואי אפשר לראות תמונות בבירור...)
הפתרון: החלפת חוט, ואם לא עוזר - מסך חדש...

• הוסף לסימניות
לי זה קרה פעם עד שהגיע אחי החמוד וחזק את החוט לחשמל... לא הרגשתי שהחוט השתחרר...

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית בשולחן העבודה (או לכתוב בשורה שמעל ההתחל)> רזולוציית מסך.
הגדרות מתקדמות>
צג.
קצב ריענון המסך> לפחות 75.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1084263:
לחיצה ימנית בשולחן העבודה (או לכתוב בשורה שמעל ההתחל)> רזולוציית מסך.
הגדרות מתקדמות>
צג.
קצב ריענון המסך> לפחות 75.
בהצלחה.

זה משנה לי את גודל ופורפורציה המסך???!!!
יש לך רעיון מה השתבש?

• הוסף לסימניות
ואי אפשר להגדיר חזרה את הרזולוציה הרצויה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1085788:
זה משנה לי את גודל ופורפורציה המסך???!!!
יש לך רעיון מה השתבש?
לא משנה את הרזולוציה עצמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: שמואלזון1 //
3 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה