ריצוף בבלטות טרצו

• הוסף לסימניות
יש לי לקוח שמתעקש רק על בלטות טרצו.
חייבת עזרה דחופה בהמלצות על חנויות שמוכרות את הריצוף הזה. לא גרניט בדוגמת טרצו בלטות ממש .
תודה

• הוסף לסימניות
תעלי בסוף העבודה תמונה מה מצאתם, כי זה מעניין אותי.
בינינו עם כל החסרונות שלהם, הם מחזיקות לאורך זמן ויש להן תקנה כמו שיוף וכיוצ"ב...

• הוסף לסימניות
אלוני מיצרים בעצמם
תגידי ללקוח שלך שיש לו מזל שזה בדיוק עכשיו חוזר לאופנה בגדול :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה, את מדברת על בלטות או גרניט פורצלן?

• הוסף לסימניות
אלוני מיצרים בעצמם
תגידי ללקוח שלך שיש לו מזל שזה בדיוק עכשיו חוזר לאופנה בגדול :)

כן חוזר אבל החנויות מלאות בגרניט דוגמת טרצו ולא בבלטות ממש.
אם אני לא טועה הם הפסיקו ליצר והעבירו את זה לאיטונג

• הוסף לסימניות
יש בצומת סגולה בפתח תקוה חנות שמייצרת טרצו,
את יכולה לבחור שם את גוון הבסיס ואיזה "אבנים" יכניסו לך לגיוון..
קניתי שם ללקוח לפני כ4 שנים, הביאו את הבלטות שהיה להם בבית וייצרו להם חדשות ממש דומות למקור...
אם תרצי אברר לך את השם,
מה שכן, זכור לי שהיה יקר משמעותית מריצוף גרניט פורצלן..

• הוסף לסימניות
אם תוכלי לברר אשמח
כמה יותר משמעותי מגרניט פורצלן?

• הוסף לסימניות
סליחה על העיקוב בתגובה, מקווה שעדיין רלוונטי,
לפי מה שזכור להם, הריצוף נקנה בחנות בשם סלע בצומת סגולה,

• הוסף לסימניות
ב-א. רוט קרמיקה שעברו עכשיו מצומת סנהדריה לכניסה של הר שמואל יש את כל סוגי הטרצו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה