דרוש מידע ריצוף דמוי פרקט- יש לך?

• הוסף לסימניות
ברור שעשו יציקה אבל לא התקינו מעליה ריצוף סוג ב' מתחת
לא , לא ברור עשו את היציקה במיוחד בשביל זה במקום ריצוף , לא הסכמתי לשלם על תוספת מחיר של ריצוף + עבודה, בנוסף להצעת מחיר שקיבלתי , וזה הפשרה שהם עשו.. לא על שומשום אלא ישירות על היציקה

• הוסף לסימניות
לא , לא ברור עשו את היציקה במיוחד בשביל זה במקום ריצוף , לא הסכמתי לשלם על תוספת מחיר של ריצוף + עבודה, בנוסף להצעת מחיר שקיבלתי , וזה הפשרה שהם עשו.. לא על שומשום אלא ישירות על היציקה
וואו נשמע רעיון טוב
סתם יציקת בטון רגילה או בטון מוחלק?
אני בדיוק בדיונים מול הקבלן שלי
הוא דרש על ההדבקה הזו תוספת מחיר כי הם קטנים?
אגב כמה עלה לך הריצוף?
ראיתי ב150 ,יש יותר זול?

• הוסף לסימניות
וואו נשמע רעיון טוב
סתם יציקת בטון רגילה או בטון מוחלק?
אני בדיוק בדיונים מול הקבלן שלי
הוא דרש על ההדבקה הזו תוספת מחיר כי הם קטנים?
אגב כמה עלה לך הריצוף?
ראיתי ב150 ,יש יותר זול?
זה סיפור של למעלה מ3 שנים...אני לא זוכרת עלויות
ברור שמחיר ההדבקה לא היתה כמו מחיר הדבקה של סטנדרט היא היתה יותר מפי 2
ולא נראה לי שהבטון
היה מוחלק אבל לא סגורה על זה

• הוסף לסימניות
לא בדיוק הבנתי את ההבדלים בין פישבון לשברון.
ו @Ella מה לך יש?

• הוסף לסימניות
לי יש שברון
הפישבון זה מלבנים רגילים שמשתלבים זה בזה
השברון זה מקביליות שמשיקות זו לזו
התמונה ש @שרינה העלתה זה פישבון

• הוסף לסימניות
לי יש שברון
הפישבון זה מלבנים רגילים שמשתלבים זה בזה
השברון זה מקביליות שמשיקות זו לזו
התמונה ש @שרינה העלתה זה פישבון
הבנתי.
ילך לי שברון עם אריחים מעט יותר גדולים?
אגב
את לא ניתקלת בקושי בגריפת המים בגלל הגודל הקטן?
ושלך לא חלקים לגמרי?
הבנתי שגם מידת הvr משמעותית כאן

• הוסף לסימניות
הבנתי.
ילך לי שברון עם אריחים מעט יותר גדולים?
אגב
את לא ניתקלת בקושי בגריפת המים בגלל הגודל הקטן?
ושלך לא חלקים לגמרי?
הבנתי שגם מידת הvr משמעותית כאן
נראה לי שכן , שלי קטנים במיוחד, גודל של פנל
ציינתי מראש , הגריפה לא כמו אריחים גדולים אבל אני התרגלתי ולמדתי לעשות את זה בזריזות
מבחינת חיספוס, הם כמעט חלקים לגמרי, אבל הם לא שטוחים יש להם מימד כלשהו לתת אוטנטיות

• הוסף לסימניות
פלייייז תמונה!!
מתעניינת ממש על פישבון!!
אוקי, אז שלי שונה לגמרי ממה ש@ELLA ו@שרינה העלו, הוא אירח בגודל 60*120 אבל אין לי תמונה זמינה כרגע. אנסה מחר.
אצלי ריצפתי רק חדרים בדמוי פרקט. השאר מט משי.

• הוסף לסימניות
אוקי, אז שלי שונה לגמרי ממה ש@ELLA ו@שרינה העלו, הוא אירח בגודל 60*120 אבל אין לי תמונה זמינה כרגע. אנסה מחר.
אצלי ריצפתי רק חדרים בדמוי פרקט. השאר מט משי.
מן הסתם גם פריסה כמו כותל לא?

• הוסף לסימניות
IMG_3467.JPG
IMG_3467.JPGצולמה בתנאים לא תנאים, אבל זה הרעיון. . . .

• הוסף לסימניות
אם תוכלי לצלם לי פריסה רחבה של האריחים אשמח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה