על האמבטיה יש חיפוי של הקרמיקהאת מעלה את החיפוי גם על דופן האמבטיה?
אם כן שיהיה רוחבי.
אני עשיתי בחלוקה של 4, ז"א:
כניסה ראשונה של כ- 5 ס"מ, דילוג, וכניסה נוספת של 12 ס"מ:
יצא מדהים!
אם תרצי אעלה תמונה.
אני לא עולה על דופן האמבטיהאם את אכן עולה על הדופן - אז ברור שלרוחב,
וגם אני בעד ריצוף בשליש. מצרפת קשקוש מהיר ולא מדויק
כמו ש @אדריכלות מזווית אחרת העלתהמול הפתח צריכה לבא פריסת רוחב ולא אורך
השאלה מה הפריסה ואיזה אריח יש בחיבור בחלל המקביל
זו פריסת פישבון שהיא יפהיפיה אך פחות מתאימה לגודל האריח ולגודל החלל ששרי הראתהאלכסונים וזה מאד יפה
לא ,הפוךכמו ש @אדריכלות מזווית אחרת העלתה
זה נקרא פריסה רוחבית? אני חשבתי שזה נקרא אורך
מה הכוונה אריח בחלל מקביל?
ב2 הפתחים יש ריצוף 80X80לא ,הפוך
מה יש בפרוזדור בירידה לאמבטיה או שזה חדר רחצה ביחידה?
איזה ריצוף ?איזו פריסה?
זה נתונים חשובים
בעצם כולן מצדדות בפריסה הזו?לא ,הפוך
מה יש בפרוזדור בירידה לאמבטיה או שזה חדר רחצה ביחידה?
איזה ריצוף ?איזו פריסה?
זה נתונים חשובים
י אז לא רלוונטיב2 הפתחים יש ריצוף 80X80
אני חושבת שכן קווי אורך על הפתח פחות יפה וגם ייצור מראה מלבני צר וארוך-ידגיש את המלבן שנוצר בחלל הפנוי מסניטריםבעצם כולן מצדדות בפריסה הזו?
תודה לך ולכולן על העזרה האדיבה!אני חושבת שכן קווי אורך על הפתח פחות יפה וגם ייצור מראה מלבני צר וארוך-ידגיש את המלבן שנוצר בחלל הפנוי מסניטרים
הרבה פחת בחיתוכים של שלישהמנהל עבודה אמר 3 מטר, זה יספיק?
4 מטר התכוונת?לדעתי לא
יש
הרבה פחת בחיתוכים של שליש
הייתי לוקחת 4 חבילות
וגם כלל אצבע מנסיוני המר
לעולם תרכשי יותר ממה שאת צריכה
תיקון לא צפוי בצנרת ואריח שאזל מהמלאי זה מתכון לעגמת נפש...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים