כך גם אצלי, מספיק לטאטא את הבית וזה יראה וואו כמו אחרי שטיפה רצינית....אני עשיתי מבריק.. מקבלת רק מחמאות על הבית גם אם לא שטפתי שבוע.
מבריק לא מוריד פסים שחורים, נעליים מסויימות מורידות פסים שחורים על כל רצפה...
תופעה מעניינתהרצפה בגימור שגורם לנעליים להוריד פסים.
אותן נעליים הלכו על עוד הרבה רצפות מסוגים שונים - מט, מבריק ולפאטו, ורק ברצפה הספציפית הן ציירו פסים לתפארת.
יש לך דגם?לאור זאת הלכתי על מבריק עם דוגמה (כמו שיש - אין לי תמונה) אבל בנתיים - כמה חודשים, מאד פרקטי ויפה.
לי יש ריצוף קרמיקה דמוי פרקט באמבטיה ובשירותים וזה דבר מדהים, כל הזמן נראה נקימנסיון אני לא ממליצה על פרקט באמבטיה ושירותים
יש לזה מראה מלוכלך וקשה לגרוף את המים בגלל החריצים...
אני לא יודעת מה ההבדל בין פרקט לדמוי, (כך שאני לא יודעת מה יש לי)לי יש ריצוף קרמיקה דמוי פרקט באמבטיה ובשירותים וזה דבר מדהים, כל הזמן נראה נקי
לא רואים בכלל לכלוך וגם אין חריצים.
יש לי גם ריצוף כזה באמבטיה, ואני ממש לא מרוצה..לי יש ריצוף קרמיקה דמוי פרקט באמבטיה ובשירותים וזה דבר מדהים, כל הזמן נראה נקי
לא רואים בכלל לכלוך וגם אין חריצים.
כנאה שיש לנו אותו דבר, אולי זה פרקט אמיתי?יש לי גם ריצוף כזה באמבטיה, ואני ממש לא מרוצה..
קשה לנקות אותו זם בטאטוא וגם בשטיפה זה לא מתנקה כמו יתר הבית עם הקרמיקה המבריקה..
לא ממליצה על זה...
ממש לא.גם אצלך זה ככה?
יש בסין אלפי יצרנים...שהסיני לא נופל ברמתו,
מה זה בלת"ק ??בלת"ק.
לפאטו, מרוצה מאוד מאוד - גם יפה וגם פרקטי.
(לא סיני אז אין לי מושג בעניין).
אם לא קשה לכם אשמח לקבל תמונה של הריצוףבלת"ק - בלי לקרוא תגובות קודמות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים