ריצוף לבית התייעצות דחופה

• הוסף לסימניות
היי,
אני מחפשת ריצוף מבריק לבית , לחלל הציבורי, בגודל 1.2 על 1.2
בעל החנות שאני קונה ממנו אמר שיכול להביא כל דגם, רק שאתן לו את השם. בחנות כמעט ואין לו מבחר, ואני כרגע צריכה ללדת אז אין לי זמן וכי עוד להתרוצץ

מחפשת המלצה לריצוף מבריק בגודל הזה,
לא בגווני אפור אלא שמנת / בז' / מוקה/ קצת זהב וכו , אולי אפילו לבן אם זה דגםנממש מיוחד
מעצבות שנמצאות כאן ויכולות לכוון אותי
או אולי אנשים שעשו בבית , אשמח מאוד מאוד. אם יש תמונה - (אפילו אם לא זוכרים את הדגם) בכלל טוב.
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
תמונה לא משקפת כלל את המציאות,
תוכלי לקבל שמות של דגמים אך חשוב מאדדד שתראי אותם בעצמך לפני הרכישה, ועדיף בביתך עם התאורה שלך.

• הוסף לסימניות
נכון מאוד!! זה ברור הוא יביא לי לראות בעיניים, אבל צריכה לדעת מה לבקש..

• הוסף לסימניות
אולי תכתבי את זה ב "איש את רעהו" וכדו' שם יש יותר צופים (פה יש בעיקר מעצבות ומתעניינים בתחום)

• הוסף לסימניות
1716499543250.png

קבצים מצורפים

• 1716499643741.png
    1716499643741.png
    KB 169.5 · צפיות: 61

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה