ריצוף - להדביק או להחליף?

• הוסף לסימניות
אני עומדת לפני ריצוף בבית, ואני מתלבטת אם להחליף את הריצוף או להדביק מעל.

יש פה כאלו שעשו הדבקה ויכולים להמליץ לי בעד או נגד?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי הדבקה כדי ליישר את גובה הריצוף עם מדרגה שהיתה לי.
לא רואה הבדל בין ההדבקה למה שלא בשאר הבית

• הוסף לסימניות
בעד - פחות לכלוך, אולי אפילו חיסכון במכולה
נגד - מוסיף גובה בסף של הדלת

עשינו החלפה אבל זה היה בבית שלא גרנו בו עדיין, והיו הבדלי גובה בין חדרים לאחר שפרקנו קירות מפרידים.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי הדבקה ומתחרטת:
הגובה של הבית מונמך
צריך לחתוך/לתקן דלתות
אם יש ארונות שמגיעים עד התקרה צריך ג"כ להנמיך
קשה לתקן/ליצור שיפועים
מצד שני חוסכים מכולה לפינוי הזבל והלכלוך פחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;1453902:
אני עשיתי הדבקה ומתחרטת:
הגובה של הבית מונמך

בכמה בערך, את יודעת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1453905:
בכמה בערך, את יודעת?

אל תסמכי על זה..
פתאום בפועל יוצא להם משהו אחר

• הוסף לסימניות
מה שכן, את דלת הפלדלת אפשר בדר"כ לסדר את הגובה (יש למטה מן פס שחור שאפשר להעלות ולהוריד).
ואם יש לך דלתות חדרים ישנות אז אפשר לחתוך למטה. היה לי בעל מקצוע שעשה זאת יפה (לאחר שהוספנו פרקט בחדרים)
ארונות קיר באמת בעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1453936:
מה שכן, את דלת הפלדלת אפשר בדר"כ לסדר את הגובה (יש למטה מן פס שחור שאפשר להעלות ולהוריד).
ואם יש לך דלתות חדרים ישנות אז אפשר לחתוך למטה. היה לי בעל מקצוע שעשה זאת יפה (לאחר שהוספנו פרקט בחדרים)
ארונות קיר באמת בעיה.

עם הדברים האלו אין לי בעיה.
אני הולכת להחליף גם דלתות.
וארונות קיר אין לי.

הבעיה היחידה שלי, זה הגובה, כי התקרה שלי היא די נמוכה- 2.40 מטר, וכל ס"מ חשוב.

• הוסף לסימניות
משהו יודע בכמה בערך זה מנמיך?

בסנטימטרים בודדים? או מעל עשר ס"מ?

• הוסף לסימניות
עשיתי הדבקה וזה לא משמעותי כלל
ברעיון זה הגובה של המרצפת שהיום הוא כ-1 ס"מ פלוס כמות הדבק שהרצף מניח
לא יותר מ-3 ס"מ
גם אני החלפתי דלתות ומשקופים
את הממ"ד הייתי צריכה מעט לנסר
והדלת הראשית התלבשה היטב
להוריד ריצוף זה עבודה רבה ולא בהכרח יפה יותר , זה דורש דיוק מירבי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נקודה למחשבה.
הדבקת עוד שכבה של בלטות בגדילה את העומס על השלד של הבנין, למרות שלא משמעותי אבל אם כל הדירות בבנין יעשו זאת יתכן ויהיה משמעותי יותר

• הוסף לסימניות
מניסיון
שווה להשקיע בהחלפה ולא להדביק
כי בהדבקה אי אפשר כ"כ לדייק ביישור הריצוף, מרגישים את זה מאוד, אפי' אחרי חמש שנים....
רוצים להזיז כסא או ארון ונתקלים בריצוף (חיתוך לייזר).
אבל בהחלפה צריכים לקחת בחשבון שפתאום יגלו שצריך להחליף גם צנרת...
תמיד כדי לקחת בחשבון הפתעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה