מידע שימושי ריצוף מבריק או מט?

• הוסף לסימניות
גם לי יש בבית סטון בז איטלקי 60X60 לפטו,
מעניין אם זה כמו מה שלך יש.
איפה קנית את זה וכמה זמן יש לך אותו?

אני מאוד מאוד מרוצה מבחינה פרקטית, יש לי בית עם ילדים ב"ה ושוטפת פעם אחת באמצע השבוע (לפעמים גם את זה לא) ועוד פעם אחת לשבת
הרבה שואלים אותי אם זה לא מידי כהה, ואני וטענת שאני שמחה שזה יחסית כהה ולא מידי בהיר כי כך זה פרקטי.

מה שמאוד מעניין שבהשתקפות לכל החדר יש סימנים של כתמים על כל הריצוף - כל ה=אריח מלא בעיגולים קטנים קטנים וזה מפריע לראות את היופי של הריצוף, גם לך יש את זה?

• הוסף לסימניות
לנו יש מבריק 60X60 (לויד'ת איזה דגם, בחנות הם קראו לזה "בלנקו ננו") יפה יפה ופרקטי.
עושה את כל הבית!!!

• הוסף לסימניות
ממליץ על מבריק, כל הבית אצלי מבריק ומי שנכנס לבית פשוט מתפעל, דירה לידי הריצוף הוא מט ואף פעם לא זכיתי לראות שהריצפה שם מצליחה להראות נקי אפילו לא בער"פ, ממש לא נהיים עבדים לרצפה הנקיון הוא פשוט וקל עם מים בלבד, (לא כדאי לשים מרכך כי זה יוצר שכבה שומנית על הריצפה המבריקה ולהוריד את זה מסובך ביותר).

• הוסף לסימניות
לא יודעת לי יש את הלפאטו ואני משועבדת לרצפה. וגם אחרי השיעבוד אני לא ממש מרוצה.
יש לי 60x60 ענק

• הוסף לסימניות
מה זה הלאפטו?
הוא לא מבריק לגמרי?
מה ההבדל בינו לבין הקרמיקה המבריקה הפשוטה?

• הוסף לסימניות
לאפטו זה גימור חצי מבריק, האפיון שלו שיש בו חורים קטנים ובודדים בכל מרצפת ויש לו השתקפות מטושטשת. דפדפת כדאי לך ללכת לחנות ולראות בעצמך, את יכולה גם לעשות נסיון בחנות להשפרית קצת מים ולדרוך עם הרגל. והכי טוב לקנות משהו שראית מרוצף בבית. (יש חנויות שיתנו לך ללכת לראות בבית שרכש אצלהם)

• הוסף לסימניות
גם לי יש מבריק ואני מאוד מאוד מרוצה!!
גם כשמלוכלך- טאטוא אחד וכמעט שלא רואים כלום
וגם השטיפה קלה מאוד!

• הוסף לסימניות
ממליצה בכל פה על מבריק אבל להקפיד על טקסטורה באריח!!! בשום אופן לא חלק.
אך לצערי אני חייבת לנצל את הבמה ולברר האם גם אתם, בעלי הריצוף המבריק, סובלים מבעיות החלקה בזמן שטיפת הרצפה? אם כן , מה עושים בנידון?

• הוסף לסימניות
לי יש מבריק, וזה פשוט אור בעינים.
המלצה מיוחדת: ריצפנו את הבית עם מרצפות 45X45 באלכסון. זה נותן תחושה מרחבית ומלאת יופי. צאיך בשביל זה רצף מעולה שהסתדר עם הפינות. יש בזה גם יותר פסודת, כך שצריך קצת יותר בלטות, אבל שווה את ההשקעה.
אגב, בריצוף הסינים הם המומחים הגדולים.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו מט
ואני ממש מצטערת.
אמנם פרקטי אבל לא יפה כמו המבריק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתילדה10;n1354210:
לי היה מט והוא היה מזעזע כל טיפה ראו

לפני כמה חודשים ריצפתי את הבית בריצוף מבריק בציפוי לפאטו, ואני מרוצה עד הגג הבית נראה תמיד נקי, למרות שיש לי שודד קטן שכל הזמן שופך על הרצפה.
קניתי בצבע אופוויט עם כתמים שמבליעים את הלכלוך.

הי, האם את עדין מרוצה מהלפטו ?
יש לך מושג איזה סוג בחרת ? סיני איטלקי וכו... ואיזה סוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיילי פייג;n1354964:
לא יודעת לי יש את הלפאטו ואני משועבדת לרצפה. וגם אחרי השיעבוד אני לא ממש מרוצה.
יש לי 60x60 ענק

גם אני לא מרוצה מהלפאטו

• הוסף לסימניות
לאפאטו זה גרניט שמלוטש לקבלת הברק ישנם רמות שונות של ליטוש בין 1-10 כאשר 10 זה בוהק מברק
אבל מאחר וזהו גרניט ללא ציפוי כל גרירת חפצים מורידה מהברק ובמקומות שיש בהם כסאות גלגלים וכדו' זה נפגע אנושות
כמו כן כתמי יין קטשופ וכדו' אם לא מנקים מייד הם נספגים בריצוף
אצלי בחדרים מרוצף בלאפטו (עם דוגמא ) ולא רואים אם שטפתי או לא
במטבח ובסלון הריצוף הוא מזוגג עם שכבת זגוגית מעל הריצוף כך שיש חריצים אבל אם הדוגמא של האריח מספיק בולטת ויש תאורה צהובה אז הם לא נראים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה