מידע שימושי ריצוף מבריק!

• הוסף לסימניות
זה נכון שאסור לשטוף ריצוף מבריק עם חומר רצפות??

• הוסף לסימניות
זה נכון שאסור לשטוף ריצוף מבריק עם חומר רצפות??
ממש לא נכון.
איך אפשר לנקות רצפה בלי חומר? ולו בשביל הריח....
סנו פוליויקס גרניט פורצלן, במיוחד בשביל זה.
915e05493fc448c73bb855e5899340179204d37e.jpg

• הוסף לסימניות
מקוה שמרשים לי להוסיף שאלה..
מותר לעבור על הקרימקה המבריקה עם מרכך כביסה? (אני אוהבת את הריח החזק..)

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה אותו ריצוף יחד עם עוד כמה שכנים, כבר לפני כ9 שנים.
היא היחידה שמקפידה לשטוף רק עם מים בלבד!
אין להשוות!
ויש להם בנים קטנים שלא רק הולכים מעדנות על הרצפה....

לנו אמרו להקפיד בשנה הראשונה לשטוף רק עם מים, ואחרי זה לא ויתרתי על הריח של הפוליויקס לעיל.... אבל אני משתדלת רק מדי פעם , השאר עם מים בלבד.

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה אותו ריצוף יחד עם עוד כמה שכנים, כבר לפני כ9 שנים.
היא היחידה שמקפידה לשטוף רק עם מים בלבד!
אין להשוות!
ויש להם בנים קטנים שלא רק הולכים מעדנות על הרצפה....

לנו אמרו להקפיד בשנה הראשונה לשטוף רק עם מים, ואחרי זה לא ויתרתי על הריח של הפוליויקס לעיל.... אבל אני משתדלת רק מדי פעם , השאר עם מים בלבד.
אהה אז זה כן נכון שחומרים הורסים את הברק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה