דרוש מידע ריצוף - מט? מבריק ? לפאטו ? או בכלל דמוי פרקט ? ממתינה להמלצות מנסיון

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על מט משי ויש הקוראים לו מט סאטן

לא נשרט כמו המבריקים למינהם
ולא קשה לניקוי כמו המט לסוגיו

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושבת שפרקט בכל הבית יכול להראות מקסים

תוכלי לפרט קצת יותר?
אני חלמתי על משהו ממש בהיר- כמו בז', קרם.
מדובר על ריצוף רק לחלק של סלון- מטבח. בית קרקע נעים, לא מפואר ובחלקו גם ישן.
יש לי שם ארונות בצבע שמנת, שולחן וספה חומים. אישית, אוהבת קו נקי ושקט.
מתלבטת מאד גם לגבי עצם העניין וגם לגבי הפרקטיות שבריצוף הזה.
אם יש לך מה לחדש לי, אשמח מאד לשמוע.

• הוסף לסימניות
לדעתי, תבקשי ללכת לראות בית מרוצף בריצוף הרצוי ואז להתרשם להסיק מסקנות.
מה שאצל אחת "לא רואים לכלוך" יתכן שאצלך זה מלוכלך, או להפך

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על מט משי ויש הקוראים לו מט סאטן

לא נשרט כמו המבריקים למינהם
ולא קשה לניקוי כמו המט לסוגיו

לא קשה לניקוי אבל רואים עליו כל טביעת רגל, מנסיון - היה לי במטבח
אני עכשיו בבית עם גרניט פורצלן מבריק וזה פשוט תענוג.
ואגב - אני אתן לך טיפ שנתנה לי האדריכלית שלי לגבי ריצוף -
פחות משנה מט/לפטו או מבריק בדר"כ יראו את הלכלוך על ריצוף שהוא יחסית חלק מבחינת דוגמה.
אם את רוצה שלא יראו לכלוך את צריכה ריצוף עם הרבה טקסטורה/קשקושים ואז הלכלוך "נבלע" בקשקושים...
(כמו במרצפות הישנות של פעם עם הכתמים החומים המכוערים ששם ראו הרבה פחות לכלוך)
ואחרי שהיא אמרה לי את זה התחלתי לשים לב בכל מיני בתים וגיליתי שהיא צדקה - לא משנה מה היה סוג הריצוף - ככל שהוא היה יותר "חלק" ראו יותר לכלוך.
זה כמו כתם על חולצה חלקה או מקושקשת. ממש ככה.

• הוסף לסימניות

אין לי יותר מידי מה לפרט, כי אי אפשר להחליט אם מתאים על סמך מלל.
בכלליות - זה בהחלט יכול להיות יפה בעיני. את יכולה לחפש השראות בפינטרסט של בתים עם ריצוף עץ, ולקבל איזושהי תמונה דמיונית של איך זה אמור להתקבל.
אני לא חושבת שיש סיבה אמיתי שלא עושים את זה בסלון - מטבח. סתם כי פחות מקובל כאן בארץ.
אולי כי כאן משתמשים בהרבה מים, ופעם ברצפת עץ אמיתית זה היה בעייתי. אבל עם גרניט פורצלן דמוי פרקט אין עם זה בעיה.
אני בעד לפתוח את הראש ולאו דווקא לעשות מה שמקובל.
בעיני המראה הוא חמים וביתי.
לגבי הפרקטיות -תלוי מאד באריח עצמו. כדאי שהוא יהיה מדוגם בכמה גוונים, ולא עם טקסטורה בעלת חריצים רבים מידי.

• הוסף לסימניות
כהה יחסית , כמו מה שרואים בד"כ בפרסומים שונים של ריהוט וכו'- לא המולבן אלא החום הקלאסי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה