ריצוף משי דגם מינדור של פריד

• הוסף לסימניות
@המסודרת אנחנו ממש מתלבטים על הריצוף הזה, בחנות היה נראה יותר לכיוון החום ומואר.
האם תוכלי לצלם עוד כמה תמונות, זה ממש יכול לעזור לנו.
כמו"כ אם תוכלי לפרט היכן נקנה ומה המחיר.
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
זה המינדור גריי מבריק 100*100

קבצים מצורפים

• BD0F79F7-86C0-41F7-9C54-7EC852778C69.jpeg
    BD0F79F7-86C0-41F7-9C54-7EC852778C69.jpeg
    1.4 MB · צפיות: 108
  • הוסף לסימניות
אני עשיתי מינדור וייט מבריק, הוא מהמם !!
אבל נשרט כמו כל המבריקים...
במבט לאחור יתכן שהייתי בוחרת היום את המשי
בהצלחה בכל בחירה !!!
@חושבת הלאה

סליחה על ההקפצה -
אני גם חושבת על המינדור וואיט מבריק -

איך הוא מבחינת ניקיון ומראה נקי?
איך הוא לאורך זמן?
יום ראשון אני הולכת לבחור סופית בעז"ה
אם יש אפשרות לתמונה יעזור לי מאד!! yiscalasry גימייל

• הוסף לסימניות
היי
אז עברו קצת יותר מ5 שנים שאני איתו
הוא מאד יפה ונראה טוב
אבל יש שריטות והרבה כמו כל המבריקים!
(אורחים למשל לא רואים את מה שאני רואה)
ויש מקומות שהברק כבר הרבה פחות ממה שהיה , למשל הברק שמתחת לשולחן בסלון לא דומה לברק במטבח
בגדול אני מרוצה
בהצלחה רבה !!

• הוסף לסימניות
היי
אז עברו קצת יותר מ5 שנים שאני איתו
הוא מאד יפה ונראה טוב
אבל יש שריטות והרבה כמו כל המבריקים!
(אורחים למשל לא רואים את מה שאני רואה)
ויש מקומות שהברק כבר הרבה פחות ממה שהיה , למשל הברק שמתחת לשולחן בסלון לא דומה לברק במטבח
בגדול אני מרוצה
בהצלחה רבה !!
תודה רבה!! מעריכה מאד!!

רואים עליו לכלוך יחסית מהר? מסכימה להעלות או לשלוח תמונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה