ריצפה לסוכה

• הוסף לסימניות
שנה ראשונה שאנו בונים סוכה בחניית הבניין.
האספלט שם שבור וישן.
רציתי מאוד דשא סינטטי ,מה דעתכם?

מה המעלות\חסרונות?
איך הדשא הפשוט מבחינת בלאי ונקיון ?
כי היקר יוצא קרוב ל1000 ₪, ( 70\80 למטר מרובע)חבל לי להשקיע את זה.

כמובן שנשטח קודם קרטונים ,כדי לרפד את הדשא מלמטה.
איזה אופציות קימות חוץ מפיויסי ודשא סינטטי?

תודות מראש לכולם!!!
גמר חתימה טובה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;1389006:
שנה ראשונה שאנו בונים סוכה בחניית הבניין.
האספלט שם שבור וישן.
רציתי מאוד דשא סינטטי ,מה דעתכם?

מה המעלות\חסרונות?
איך הדשא הפשוט מבחינת בלאי ונקיון ?
כי היקר יוצא קרוב ל1000 ₪, ( 70\80 למטר מרובע)חבל לי להשקיע את זה.

כמובן שנשטח קודם קרטונים ,כדי לרפד את הדשא מלמטה.
איזה אופציות קימות חוץ מפיויסי ודשא סינטטי?

תודות מראש לכולם!!!
גמר חתימה טובה!

בשביל סוכות בלבד הייתי שמה את הדשא הסינטטי שעולה 20 למטר
לא צריך יותר מזה בשביל שבוע בשנה!!

• הוסף לסימניות
פיויסי מנגבים עם סמרטוט לח אני מאד נהנית מזה כל דבר שנשפך מנגבים מייד עם סמרטוט.
דשא סינטטי נראה יפה אבל תשמעי מבעלי נסיון איך מנקים ומנגבים.

• הוסף לסימניות
משהו יודע איך מנקים ומתחזקים?
חוץ משואב אבק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה