משפחה מאושרת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
זה הריצוף אבל ממש לא מתקבל ככה אצלי.@משפחה מאושרת מזהה? זה בכוון של הגוון?
זה הריצוף אבל ממש לא מתקבל ככה אצלי.@משפחה מאושרת מזהה? זה בכוון של הגוון?
אוקיי,זה הריצוף אבל ממש לא מתקבל ככה אצלי.
מבחינה פרקטית שמעתי שממש מוצלחראיתי את הריצוף ומתלבטת עליו מבחינה פרקטית
יש כאן מישהי מירושלים שאפשר לבוא אליה?
ממש אשמח
amazuz780 גימייל
@קרן אור יניב
קרן אור@קרן אור יניב
מה מספר??
אשמח ליצור קשר באישי, אנחנו ממש לפני סגירה בחנות ריצוף, ופתאום נחשפתי לאשכול
היינו שם,קרן אור
054-7263039
דברי איתה לא תפסידי
עוד לא ריצפנו אבל מתחילים ממש עכשיוהיי
הבוקר הייתי בטרומן (שווה שווה לההגיע לשם ולא להתרוצץ שירות מדהים מחיר מעולה)
רק הרגע נחשפתי לאשכול הזה עשיתי בחיפוש לשם הזה להיזכר מה קנינו..
קנינו את הטמפו קוטון אשמח לשמוע שבאמת מומלץ,
וכן משתלב ככה עם הריהוט בבית
וכי חשוב שכן מראה בהיר
קניתי 120/120
תודהההההההה
הבנתי שמאחורי כל מרצפת ( בכל דגם ) יש חץ שמראה על הכיוון, לא תמיד קל לראות אותועוד שאלה, לגבי האריח מי שכבר ריצף ..
בטמפו קוטון יש הבדל איך מרצפים כאילו משנה מה ליד מה או איך שיוצא..
בעיקרון זה לא אריח עם גידים אלא יותר מעונן- לא נראה לי שיש הבדל בכיוון.עוד שאלה, לגבי האריח מי שכבר ריצף ..
בטמפו קוטון יש הבדל איך מרצפים כאילו משנה מה ליד מה או איך שיוצא..
אם בא לך לבוא לצפון@עד מתי @משפחה מאושרת
וכל מי שריצפה בטמפו- קוטון-
אני ממש אשמח לבוא ולראות את הריצוף איך שהוא מתקבל.
אם תוכלנה שאבוא אליכן לראות- זה יהיה חסד גדול.
אני די גמישה (עם רכב) ויכולה להגיע כמעט לכל אזור
תודה רבה!
הטמפו קוטון שמדובר פה לא מבריקלנו יש בבית ריצוף מבריק 90 על 90 ממש גדול מאוד יפה אך יש לו הרבה חסרונות יורד מהר הברק של הרצפה וגם צריך לשטוף בחומר מסוים בקיצור תחשבו פעמיים....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים