דרוש מידע ריצפתם באריח שנקרא טמפו קוטון? ( תמונה בפנים ) יעזור לי מאד מאד לראות תמונה של המראה שמתקבל

אין לי אפשרות @עד מתי
אם את כאן ארשום לך מייל ומיד אמחוק

תסמני לי לייק שקראת ואמחוק

גם אנחנו בחרנו את האריח הזה, ואנחנו צריכים לבחור עכשיו צבע לארונות מטבח וחיפויים למטבח.
אשמח מאד לשמוע / לראות איזה צבע ארונות מטבח משתלב עם האריח 'טמפו קוטון'
ואיזה צבע חיפויים לקירות מטבח לקחתם?
תודה רבה

גם אנחנו בחרנו את האריח הזה, ואנחנו צריכים לבחור עכשיו צבע לארונות מטבח וחיפויים למטבח.
אשמח מאד לשמוע / לראות איזה צבע ארונות מטבח משתלב עם האריח 'טמפו קוטון'
ואיזה צבע חיפויים לקירות מטבח לקחתם?
תודה רבה
גם אנחנו בחרנו אותו ריצוף
אשמח לדעת מה עשיתם בסוף?

אנחנו לקחנו את האריח הזה, ולקראת סיום שיפוץ חסרים לנו שני אריחים 60X120 של ה tempo cotton
מישהו יודע איפה אפשר להשיג מהיום להיום בירושלים?

אנחנו נתקלנו עם האריח הזה, בהבדלים משמעותיים בין סדרות הייצור. האריח מהתצוגה בחנות נראה מאוד דומה לתמונות שפה, סדרות הייצור החדשות מאותו אריח הרבה יותר חלקות ובהירות, ויש כאלה עם דיגום יותר ענני.

ראיתי שמוכרים את הריצוף הזה בפרפקט ליין ב80 שח למ"ר
איך אני יודעת אם זה בדיוק אותו דבר? יכול להיות אייכויות שונות? זה גם ספרדי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה