בקשה ריקוד לחתונה

• הוסף לסימניות
יש את השיר החדש של יוני Z
מהמם ומתאים לריקוד
יא, יאללה

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להוריד, אבל זה הקישור בקול חי לשיר
אם אתם מצליחים להוריד אשמח לקבל, רוצה גם לריקוד לחתונה שלנו, בינתיים זה מככב בפתיח של הוואטצאפ המשפחתי שלנו....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצאתי בעצמי
הרבה מזל טוב

קבצים מצורפים

• Yoni Z - Ya-Yalla.mp3
    6.1 MB
  • הוסף לסימניות
נראה לי שזה מתאים לריקוד

קבצים מצורפים

• טוביה פרידמן -אשר ברא.mp3
    7.5 MB
  • הוסף לסימניות
גם אני,
שואלת אם יש בכלל שירים חדשים לריקוד לחתונה(חסידי)

• הוסף לסימניות
את החדשים אין לי אז אני לא יודעת
אני רוצה שיר שעוד לא חפר והוא יפה
מה שיש לי זה נגיד "כל מיני שמחה" של הלל מאיר או "שמחת כלה" של ארי גולד (שדי חפר כבר )אני לא ראיתי שיצא השנה שיר יפה לריקוד לחתונה יש לך אולי?

• הוסף לסימניות
אולי של קובי ברומר?
אבל אני לא זוכרת את השם של השיר

• הוסף לסימניות
התכוונתי ל 'פארויס'
אבל כשאני שומעת את זה עכשיו
זה באמת לא מתאים לכולםם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה