כללי ריקוע בסגנון של מתנאל - וקטורי

• הוסף לסימניות
זקוקה בדחיפות (מהיום לאתמול...) לעיטור וקטורי בסגנון הריקוע של התמונות של מתנאל.
עדיף בזהב, ואפשר גם לא.
תודה רבה רבה!!!!!!

• הוסף לסימניות
דחווווווף....
הלקוחה מנדנדת!!!
בבקשה---

• הוסף לסימניות
אשמח לנסות לעזור,
אבל אין לי מושג על מה מדובר... :confused:

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה לעזור:)
אולי תעלי תמונה איך זה נראה.
אין לי מושג על מה מדובר.

• הוסף לסימניות
הסדרתי בסוף איכשהוא ככה....
זה מזכיר את מתנאל, לא? (זה לפעילות סמינרית, ורוצים שזה יראה "מתנאל"... אגב, הריבועים וכו' - הכל דרישות שלהם... ניסיתי לתמרן בין כל הדרישות המרגיזות וליצור משהו אנושי- - - :cool: )

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה לא עולה לי הקובץ - - -
מנסה שוב.

קבצים מצורפים

• לוגו מתנאל 5.jpg
    1.6 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
עדיין אין לי מושג מה זה, אבל זה מקסים!

• הוסף לסימניות
גם אני לא הכרתי.
אבל מהמם!
סגנון יוקרתי ומלכותי

• הוסף לסימניות
לא מכירים תמונות של מתנאל????????

• הוסף לסימניות
מתנאל, נו, התמונות שעשויות מזהב רקוע כזה על רקע שחור - כל מיני דוגמאות. ירושלים וכדו'. יש להם דברים מדהימים!!!

• הוסף לסימניות
אה...............
עכשיו נפל האסימון....
לא זכרתי שככה קוראים לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה