דרוש מידע רישום דירה של שם של מישהו אחר

• הוסף לסימניות
אני יכולה לקנות דירה ולירשום אותה על שם אחי בן 17 עם פיגור?

• הוסף לסימניות
תכלס מה צריך בשביל זה? תעודת זהות? חשבון בנק? לחתום על טפסים?

• הוסף לסימניות
על פניו רישום דירה על שם מישהו עם פיגור עשויה להיות יותר בטוחה ופחות מעוררת בעיות (השאלה גם איזה סוג פיגור ואם הוא אמור להתחתן באיזשהו שלב)

• הוסף לסימניות
זה אח שלי ואפוטרופוס עליו זה ההורים שלי, הוא פיגור בינוני ולא יתחתן
זה אמור להפריע אם להורים שלי יש דירה?
אנחנו רוצים להמשיך אם ההגרלות של המחר למשתכן
לכן נראה לי נמכור את זה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כדאי לראות קדימה
אתם חוסכים מס על דירה שניה
ולא מתחשבים באחר.

• הוסף לסימניות
מתחת לגיל 18 צריך אישור בית משפט לרכישת נכס.
גם מי שמונה לו אפוטרופוס צריך בדר''כ בעסקאות משמעותיות לקבל אישור אפוטרופוס הכללי.
וגם אם אפוטרופוס הכללי יתן אישור לרכישה מאיזה סיבה הוא יאשר להעביר אליכם את הכספים חזרה במכירה??
להתייעץ טוב טוב עם עו''ד ולא חוכמת ההמונים.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לרשום דירה על ילד בן 17 שנקנה ב20/80 והדירה תהיה מוכנה עוד 4 שנים?
כלומר עד שנשלם את כל הסכום הוא יהיה מעל 18

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לרשום דירה על ילד בן 17 שנקנה ב20/80 והדירה תהיה מוכנה עוד 4 שנים?
כלומר עד שנשלם את כל הסכום הוא יהיה מעל 18
כל עוד הבחור לא בן 18 הוא לא יכול לקנות דירה
אתם יכולים לקנות על שמו.... ואז לא תפטרו ממס רכישה או שתאבדו את הזכאות למחיר למשתכן וכיו''ב.
אין מנוס אלא לחכות שיגיע לגיל.

אני לא מומחית גדולה אבל התייעצתי וזה מה שענו לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה