עזרה רישום ילד שני למעון לאחר חל"ד - להשאיר אותה דרגה

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה דחופה,
יש לי ילד אחד במעון ואני שלחתי תלושים ויש לי את הדרגה הכי טובה (תלושים פיקטיבים)
עכשיו חזרתי מחל"ד ואני רוצה להכניס גם את היד השני ושיישאר אותה דרגה וברישום מתמלא אוטומטית הפרטים שלי
מציינת שהרישום להשנה לא שנה הבא יש מה לעשות?
בעבר אמרו לי שיצטרכו רק אישור חזרה מחל"ד ללא תלושים
מה לעשות שאני לא יצטרך לשלם כפול
דחווף!!!!!

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה דחופה,
יש לי ילד אחד במעון ואני שלחתי תלושים ויש לי את הדרגה הכי טובה (תלושים פיקטיבים)
עכשיו חזרתי מחל"ד ואני רוצה להכניס גם את היד השני ושיישאר אותה דרגה וברישום מתמלא אוטומטית הפרטים שלי
מציינת שהרישום להשנה לא שנה הבא יש מה לעשות?
בעבר אמרו לי שיצטרכו רק אישור חזרה מחל"ד ללא תלושים
מה לעשות שאני לא יצטרך לשלם כפול
דחווף!!!!!
פשוט לכתוב כל המסמכים נמצאים אצל האח ולכתוב מספר ת.ז.,
או לשלוח שוב את כל מה ששלחתם אז,
השנה הם כמעט ולא ביקשו אישור חזרה מחופשת לידה

• הוסף לסימניות
מיד אחרי הדף של הכנסת הפרטים יש דף שכתוב את פרטי העבקה מלא כבר ואת סכום ההכנסה ואת הסכום שקיבלתי מביטוח לאומי בחלד ושואלים האם אני מאשרת את הנתונים האם לאשר או לא?
1682848739328.png
1682848790347.png

• הוסף לסימניות
פשוט לכתוב כל המסמכים נמצאים אצל האח ולכתוב מספר ת.ז.,
או לשלוח שוב את כל מה ששלחתם אז,
השנה הם כמעט ולא ביקשו אישור חזרה מחופשת לידה

מיד אחרי הדף של הכנסת הפרטים יש דף שכתוב את פרטי העבקה מלא כבר ואת סכום ההכנסה ואת הסכום שקיבלתי מביטוח לאומי בחלד ושואלים האם אני מאשרת את הנתונים האם לאשר או לא?
צפה בקובץ המצורף 1363538צפה בקובץ המצורף 1363540

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה