רישום לאווסט

• הוסף לסימניות
התקנתי את הגירסה החינמית של אנטי וירוס אווסט, והמוצר חייב להיות רשום עד 30 יום, איך עושים את זה? אחרי שאני רושמת את הפרטים אין שם אפשרות של אישור או משהו כזה,

איך זה עובד?

קבצים מצורפים

• אווסט.jpg
    KB 64.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
כשאת לוחצת על אנטר לא מתקדם לדף הבא?

• הוסף לסימניות
תודה,
אבל זה לא נראה לי אותה גירסה וחוץ מזה לא רואה התיחסות לטופס ההרשמה.

• הוסף לסימניות
בדרך אגב אם אתם בנתיב אני התקנתי את הגירסא החינמית והיא תקעה לי את נתיב , בהדרכה שלהם הסרתי את זה ואז זה הסתדר
(כיום אני בגירסא בתשלום והכל בסדר)

• הוסף לסימניות
מענין! כי היום דוקא נעזרתי בהם בהתקנת התוכנה והם כן המליצו על החינמית.
ובינתיים הרצתי אותה פעמיים ולא ראיתי חריגה בנתיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;539011:
תודה,
אבל זה לא נראה לי אותה גירסה וחוץ מזה לא רואה התיחסות לטופס ההרשמה.
יכול להיות שזה באמת לא תואם, פעם שלחו לי את הלינק הזה ומאז לא פתחתי והתעמקתי,
ושלחתי בלי לקרא שוב

נכתב ע"י ציורית;539015:
בדרך אגב אם אתם בנתיב אני התקנתי את הגירסא החינמית והיא תקעה לי את נתיב , בהדרכה שלהם הסרתי את זה ואז זה הסתדר
(כיום אני בגירסא בתשלום והכל בסדר)
גם לי יש נתיב ואני לא תקועה עם האווסט בגירסה החינמית.
כנראה שיש לך 2 גירסאות של אנטי וירוס שנתקעות אחת בשניה

שמעתי שלא כדאי אפילו שיהיה אנטי וירוס עם אנטי מלווארס, עדיף להריץ אותם בנפרד כשכל פעם משהו אחר מותקן במחשב

• הוסף לסימניות
בחלון שלפני שאת מגיעה לחלון הזה יש לך אפשרות להירשם לא מקוון, ואז את נרשמת באתר שלהם ומכניסה לתוכנה את הקוד שמגיע למייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;539027:
שמעתי שלא כדאי אפילו שיהיה אנטי וירוס עם אנטי מלווארס, עדיף להריץ אותם בנפרד כשכל פעם משהו אחר מותקן במחשב
את בטוחה??
האנטי מאלארס הוא נגד רוגלות ועוד בסיגנון, נראה לי שהוא לא קשור לוירוסים (תקנו אותי אם אני טועה)

נכתב ע"י אהרן2;539040:
בחלון שלפני שאת מגיעה לחלון הזה יש לך אפשרות להירשם לא מקוון, ואז את נרשמת באתר שלהם ומכניסה לתוכנה את הקוד שמגיע למייל.
תודה, הצליח!

• הוסף לסימניות
כן , אני בטוחה
היה לי איטיות מזעזעת במחשב ואמר לי טכנאי מאוד מומחה שאנטי וירוס מכל סוג שהוא לא הולך ביחד עם האנטי מאלווארס.

בקיצור זה מתכון לבעיות מחשב וחבל שאנשים לא יודים על כך ובטוחים שההגנה הכפולה עוזרת להם שלמעשה זה הורס להם

• הוסף לסימניות
זה לא נשמע כ"כ סביר, אבל אולי?
ניתן למומחים כאן לענות.

• הוסף לסימניות
יש ל avast באג בגירסה העברית במיקום של הכפתורים של הרישום, ניתן לעקוף את זה עי מעבר לשפה האנגלית בתפריט שפה, ואז להרשם ואז אפשר לחזור לגירסא העברית.
לגבי האנטי וירוס באופן כללי, הוא די טוב, ויש לו תרגום בעברית שזה עוזר להרבה אנשים , יש לו קצת בעיה עם שרתי העדכון (במיוחד לגירסה החינימית) אבל הוא די טוב, קצת יותר כבד ובעייתי מ avira אבל גם נראה שמזהה יותר וירוסים וגם מצליח להסיר קצת יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;539169:
כן , אני בטוחה
היה לי איטיות מזעזעת במחשב ואמר לי טכנאי מאוד מומחה שאנטי וירוס מכל סוג שהוא לא הולך ביחד עם האנטי מאלווארס.

בקיצור זה מתכון לבעיות מחשב וחבל שאנשים לא יודים על כך ובטוחים שההגנה הכפולה עוזרת להם שלמעשה זה הורס להם
רק אנטי וירוס שבא עם אנטי מאלווארס גורם בעיות, כי תוכנה אחת מפריעה לשניה, אבל באואסט שזה חינמי לא אמור להיגרם שום התנגשות בין שני התוכנות, אלא ההיפך, תוכנה אחת משלימה את מה שהשניה מחסירה.

• הוסף לסימניות
אני עזבתי את אוירה בגלל ווינדוס 7, "חוסר תאימות ידועה".
יש לזה פיתרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;539169:
כן , אני בטוחה

נכתב ע"י מירי ו.;539172:
זה לא נשמע כ"כ סביר, אבל אולי?
ניתן למומחים כאן לענות.

נכתב ע"י vrah;540532:
רק אנטי וירוס שבא עם אנטי מאלווארס גורם בעיות, כי תוכנה אחת מפריעה לשניה, אבל באואסט שזה חינמי לא אמור להיגרם שום התנגשות בין שני התוכנות, אלא ההיפך, תוכנה אחת משלימה את מה שהשניה מחסירה.

ביררתי לעומק אצל טכנאי שמומחה בבעיות של וירוסים והוא אמר שאכן לא מומלץ לצרפם ביחד בכל סוג של אנטי וירוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה