- הוסף לסימניות
אצלינו גם לא עובדאני מזין את כל הפרטים, ת"ז בתוקף, דרכון, אשראי וכו' והוא כותב שיש שגיאה, אחרי 3 פעמים כאלו "נחסם לכמה דקות" עקב ניסיונות חוזרים...
למישהו עובד עכשיו?
אצלינו גם לא עובדאני מזין את כל הפרטים, ת"ז בתוקף, דרכון, אשראי וכו' והוא כותב שיש שגיאה, אחרי 3 פעמים כאלו "נחסם לכמה דקות" עקב ניסיונות חוזרים...
למישהו עובד עכשיו?
הבנתי שלא צריך להביא עו"שמתי כדאי להירשם עכשיו או לחכות לתחילת החודש הלעוזי ?
האם לאחר מכן צריך להביא את העו"ש ?
ואם פותחים חשבון נפרד לעסק ?
ישר כוח עצום
אתם בגיל גיוס?אני מזין את כל הפרטים, ת"ז בתוקף, דרכון, אשראי וכו' והוא כותב שיש שגיאה, אחרי 3 פעמים כאלו "נחסם לכמה דקות" עקב ניסיונות חוזרים...
למישהו עובד עכשיו?
כעת זה גם זמני ?לכל השואלים - להלן הודעה מרשות המיסים
- לתשומת לבכם, עקב פעילות תחזוקה דחופה, בוטלה זמנית האפשרות להזדהות של לקוחותיכם באתר האינטרנט, באמצעות כרטיס אשראי. אנו פועלים ומקווים שאפשרות זו תוחזר לפעילות בתוך כשבוע. עמכם הסליחה
שימו לב ניתן להמשיך אחרי שמסמנים רק את הסעיף הראשון:כעת זה גם זמני ?
היתה הודעה?
מי שלא ירד לו מס לא יכול למלאות את זהשימו לב ניתן להמשיך אחרי שמסמנים רק את הסעיף הראשון:
צפה בקובץ המצורף 1952364
איך אני יכול לדעת אם ירד מס?מי שלא ירד לו מס לא יכול למלאות את זה
בטופס 106 שדה 042איך אני יכול לדעת אם ירד מס?
אין כרגע מה לעשותמה עושים כשהכרטיס אשראי היחיד שיש על שמי הוא של אמריקן אקספרס והוא כותב לי שלא ניתן לבצע רישון על כרטיס זה
ולא ירד לי מס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים