עזרה רישום לאתר של רשות המיסים

• הוסף לסימניות
אינני מצליח להירשם לאיזור האישי ברשות המיסים,
הוא שולח "הודעה קולית" אבל למעשה זה רק צינתוק קצרצר (ללא צליל) שלא מוביל לשום מקום

• הוסף לסימניות
הוא שולח "הודעה קולית" אבל למעשה זה רק צינתוק קצרצר (ללא צליל) שלא מוביל לשום מקום
מוזר.
הרבה פעמים יש להם תקלות, אפשר לנסות שוב עוד כשעה

• הוסף לסימניות
גם אנחנו נתקלנו בבעיה הזו
מישהו יודע איך פותרים את זה?

• הוסף לסימניות
אפשר לרכוש אצלי מספר וירטואלי שמקבל SMS, וכך אפשר לבחור בקבלת SMS במקום בשיחה קולית, פרטים בחתימה.

• הוסף לסימניות
זה לא תקלה
אלא המערכת שלהם חיפפה מערכת עבור הכשרים בלי לבדוק אם היא עובדת כמו שצריך
אותה בעיה קיימת גם באחד מחברות האשראי שהצינתוק לא נותן הודעה קולית

• הוסף לסימניות
זה לא תקלה
אלא המערכת שלהם חיפפה מערכת עבור הכשרים בלי לבדוק אם היא עובדת כמו שצריך
אותה בעיה קיימת גם באחד מחברות האשראי שהצינתוק לא נותן הודעה קולית
מידיעה ברורה כאחת שמתעסקת עם זה הרבה - הם כן שולחים הודעות קוליות.
אם עכשיו זה לא עובד - זו תקלה. יתכן שהיא נובעת מכך שחיפפו מערכת, אבל עדיין זו תקלה זמנית, והצנתוק כן אמור לתת הודעה קולית

• הוסף לסימניות
ברוך ה' הצלחנו היום להתגבר על התקלה הזו
פשוט הוצאנו את הסים ממכשיר הטלפון שבו הוא לא הצליח לקבל את הקוד
ושמנו אותו במכשיר אחר, מדגם שונה
והופ! סוף כל סוף ההודעה הקולית התקבלה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אצלי יש בעיה אחרת
אין לי אפשרות למלא 2 פרטים
אני ממלא מספר אשראי ואין לי עוד משהו למלא אין לי סיסמה אישית ואני רשום בתור עצמאי
אם יש למשהו פתרון אשמח

• הוסף לסימניות
אצלי יש בעיה אחרת
אני ממלא מספר אשראי ואין לי עוד משהו למלא אין לי סיסמה אישית ואני רשום בתור עצמאי
אם יש למשהו פתרון אשמח
ללכת עם ת.ז. לרשות המיסים באזורך ולקבל מהם קוד כניסה קבוע.

• הוסף לסימניות
ללכת עם ת.ז. לרשות המיסים באזורך ולקבל מהם קוד כניסה קבוע.
1766579930162.png

• הוסף לסימניות
הלכתי אליהם והביאו לי קוד לטלפון
אני צריך לחזור אליהם שוב פעם

• הוסף לסימניות
אצלי יש בעיה אחרת
אם יש למשהו פתרון אשמח
תמלא רק נתוני אשראי ותמשיך הלאה
תפתחנה לך אפשרויות נוספות שכנראה יש לך

• הוסף לסימניות
גם שם אין
בגלל שאי אשר למלא כל דבר ביחד

• הוסף לסימניות
שימו לב שבפלאפונים של QLYX יש חסימה של מספרים חסומים הם הגדירו את המספרים ברשימה שחורה
ניתן לבטל את ההגדרה בהגדרות - ברשימה השחורה
רשות המיסים שולחים צינתוק ממספר חסום ולכן זה לא מגיע

• הוסף לסימניות
שימו לב שבפלאפונים של QLYX יש חסימה של מספרים חסומים הם הגדירו את המספרים ברשימה שחורה
ניתן לבטל את ההגדרה בהגדרות - ברשימה השחורה
רשות המיסים שולחים צינתוק ממספר חסום ולכן זה לא מגיע
יש מספר לא מוכר רק שהוא עובר מיד לשיחות שלא נענו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה