מוזר.אינני מצליח להירשם לאיזור האישי ברשות המיסים,
הוא שולח "הודעה קולית" אבל למעשה זה רק צינתוק קצרצר (ללא צליל) שלא מוביל לשום מקום
מידיעה ברורה כאחת שמתעסקת עם זה הרבה - הם כן שולחים הודעות קוליות.זה לא תקלה
אלא המערכת שלהם חיפפה מערכת עבור הכשרים בלי לבדוק אם היא עובדת כמו שצריך
אותה בעיה קיימת גם באחד מחברות האשראי שהצינתוק לא נותן הודעה קולית
ברוך ה' הצלחנו היום להתגבר על התקלה הזואינני מצליח להירשם לאיזור האישי ברשות המיסים,
הוא שולח "הודעה קולית" אבל למעשה זה רק צינתוק קצרצר (ללא צליל) שלא מוביל לשום מקום
ללכת עם ת.ז. לרשות המיסים באזורך ולקבל מהם קוד כניסה קבוע.אצלי יש בעיה אחרת
אין לי אפשרות למלא 2 פרטים
אני ממלא מספר אשראי ואין לי עוד משהו למלא אין לי סיסמה אישית ואני רשום בתור עצמאי
אם יש למשהו פתרון אשמח
ללכת עם ת.ז. לרשות המיסים באזורך ולקבל מהם קוד כניסה קבוע.
בכלל, או רק מהם?אכן ה'בעיה' נפתרה
מסתבר שהאסקולס\קיוליקס לא מקבל התרעות
לא יודעת.בכלל, או רק מהם?
זה ככה גם בבנק/קופ"ח?
תמלא רק נתוני אשראי ותמשיך הלאהאצלי יש בעיה אחרת
אין לי אפשרות למלא 2 פרטים
אני ממלא מספר אשראי ואין לי עוד משהו למלא אין לי סיסמה אישית ואני רשום בתור עצמאי
אם יש למשהו פתרון אשמח
הפיתרון שמצאתי!אכן ה'בעיה' נפתרה
מסתבר שהאסקולס\קיוליקס לא מקבל התרעות
יש מספר לא מוכר רק שהוא עובר מיד לשיחות שלא נענושימו לב שבפלאפונים של QLYX יש חסימה של מספרים חסומים הם הגדירו את המספרים ברשימה שחורה
ניתן לבטל את ההגדרה בהגדרות - ברשימה השחורה
רשות המיסים שולחים צינתוק ממספר חסום ולכן זה לא מגיע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים