רישום למשפחתון

• הוסף לסימניות
מילאתי טופס מקוון להרשמה למשפחתון, קיבלתי בסופו מספר טופס. עם קישור לסטטוס נט. כשאני נכנסת לשם נכתב לי מתחת לכותרת סטטוס "ממתין למידע מהפונה" מה זה אומר? מי זה ה'פונה' - אני? הבנתי שאחרי מילוי הטופס אוכל לקבל עדכון לאיזה דרגה אני זכאית, אם כן היכן?
אשמח לקבל מידע מאחת שגם מלאה טופס מקוון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;626239:
מילאתי טופס מקוון להרשמה למשפחתון, קיבלתי בסופו מספר טופס. עם קישור לסטטוס נט. כשאני נכנסת לשם נכתב לי מתחת לכותרת סטטוס "ממתין למידע מהפונה" מה זה אומר? מי זה ה'פונה' - אני? הבנתי שאחרי מילוי הטופס אוכל לקבל עדכון לאיזה דרגה אני זכאית, אם כן היכן?
אשמח לקבל מידע מאחת שגם מלאה טופס מקוון?
אם זה רישום לשנה זו ,הדרגה נקבעת לקראת ינואר!כך שאין לך מה להלחץ, כרגע את צריכה לשלם לפי מה שהעיריה מכתיבה למנהלת המשפחתון.

• הוסף לסימניות
למה לקראת ינואר?
אני כבר קיבלתי דירוג לשנת תשע"ב

• הוסף לסימניות
לא, שלחתי בדואר רשום.
מסתבר שזה יעיל יותר.

• הוסף לסימניות
דוקא אני נרשמתי דרך טופס מקוון וכמה ימים אחרי זה כשבדקתי באתר, גיליתי שכבר קבלתי ב"ה דרגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה