איפה הוא יושב?אין אצלו רישום מסודר,
צריך לתפוס אותו ולנסות אצלו אישית.
סאטמאראיפה הוא יושב?
איזה סאטמר?סאטמאר
סאטמר הוא מושג הוא לא כתובת,איזה סאטמר?
יש כתובת מדוייקת?
כל שנה זה היהמה הקריטריונים לחלוקה?
אני מדבר שעד לפני שבועייים נרשמו אצלוהבנתי שהיום נרשמים דרך הקופות השכונתיות וגם החלוקה בשכונות
כי הוא מעל הכל והמילה נשאר אצלואני מדבר שעד לפני שבועייים נרשמו אצלו
איך יכול להיות שהשתנה בינתים ?
אפשר לסמוך על ההבנה הזאת ?הבנתי
אבל שנה שעברה היה אפשרות למצוא אותו בסאטמאר בזמן הזהמאנשים שנרשמו שנה שעברה דרך הנ’’ל
לא הבנת אותי, שנה שעברה אנשים אמרו לי שנרשמו דרך גבאי קופת השכונה שלהם ונראה לי שגם השנה זה ככה ולא צריך לפנות לשטרן.אבל שנה שעברה היה אפשרות למצוא אותו בסאטמאר בזמן הזה
ולא התעלם למשך 3 שבועות
עשה משחקים אבל לא כ"כ גדולים
אם כך הכי טובלא הבנת אותי, שנה שעברה אנשים אמרו לי שנרשמו דרך גבאי קופת השכונה שלהם ונראה לי שגם השנה זה ככה ולא צריך לפנות לשטרן.
זה לא נכון מהכרות של כמה גבאים ...לא הבנת אותי, שנה שעברה אנשים אמרו לי שנרשמו דרך גבאי קופת השכונה שלהם ונראה לי שגם השנה זה ככה ולא צריך לפנות לשטרן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים