דרוש מידע רישום פטנטים. מכירים?

• הוסף לסימניות
@אקורד
יש לך אולי המלצה למעצב מוצר, ברמה גבוהה?
תודה רבה

תפנה אלי למייל zilber861 שטרודל, גימייל ,קום,

יש לי, המנהלת של המגמה עיצוב תעשיתי,
היא מעצבת גדולה בעצמה,
ויודעת להפנות בדיוק למישהי הטובה לכל פרויקט,
היא משמרת קשר עם כל הבוגרות,
ומכירה כל אחת לעומק מבחינה מקצועית,

אני אקשר בינכם...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@Harmonyapro
יצא לך משהו מהבירור?
יש לי רעיון חדש למוצר אדיר, שימושי בכל בית, ועוד לא ייצרו דבר כזה, אני לא יודע למי לפנות...
ככל שהעמקתי יותר בנושא הבנתי שזה בכלל לא פשוט כמו שזה נראה.
ומצריך הרה השקעה של זמן וכסף לפחות בהתחלה.
אז ככה שבנתיים זה לא מתאים לי.

• הוסף לסימניות
ככל שהעמקתי יותר בנושא הבנתי שזה בכלל לא פשוט כמו שזה נראה.
ומצריך הרה השקעה של זמן וכסף לפחות בהתחלה.
אז ככה שבנתיים זה לא מתאים לי.
נראה לי שבעתיד אני יפתח מקום שבו יוכל כל אחד להציע רעיון, ואם יתקבל, לקבל אחוזים...

• הוסף לסימניות
נראה לי שבעתיד אני יפתח מקום שבו יוכל כל אחד להציע רעיון, ואם יתקבל, לקבל אחוזים...
יש מי שעשה את זה.
אנשים נרתעים קצת ממקום שכזה כי צריך לדעת מאד טוב איך לבנות אימון טוב בלקוח כדי שהוא ימכור את הרעיון שלו. ועוד על ספק..

• הוסף לסימניות
גם לרוב האנשים אין זמן כוח וכסף להתעסק עם הרעיונות שלהם, ובדרך כלל לא יוצא מזה כלום

• הוסף לסימניות
בפעם הראשונה שרציתי לרשום פטנט (פטנט עיצובי המכונה ברשם הפטנטים "מדגם" בשונה מפטנט טכנולוגי) הייתי טירון הלכתי למשרד שמתמחה בזה ושילמתי סכום מכובד וכו' וכו'.
בנתיים איכשהוא היה שגיאה קטנה בהגשה, דבר שגרם לי ליצור קשר עם אחת הנציגות מטעם רשם הפטנטים, שעזרה לי מאוד, והסבירה לי יפה למה אני לא צריך אף אחד ויכול להסתדר לבד.
את הפטנט הבא הגשתי לבד בעלות אסטרונמית של 250 שח
גילוי נאות, בשביל שרטוש הרעיון צריך ידע בתוכנות כמו אוטוקד או אדריכלית זמינה.

• הוסף לסימניות
וזה נכון כל מה שכתבו כאן, שכיום אין כמעט ערך לפטנט גם אם הוא גאוני ממש, וזאת בזכות הסינים.
הערך הוא כמעט ורק במידה והיה יחד איתו ביצוע, ועדיף כמה שיותר מהיר ואגרסיבי.
רעיון לבד פחות רלוונטי, ולמי שאין את היכולות לייצר ולשווק בגדול, כדאי לחפש תחומי הכנסה אחרים.

• הוסף לסימניות
לפעמים הערך הוא עצם הדבר גם אין לו עליו 'רישום פטנט', לדוגמא המצית לנרות שבת, זה רעיון שעומד בזכות עצמו, אפילו אם אחר כך יהיה לו חיקויים.

• הוסף לסימניות
ההמלצה שלי לנסות לרשום את הפטנט לבד ואז לפנות לחברה שמבינה בתחום ומייצרת וכו' ולנסות למכור להם.
ולמי שממש חשוב לו, יכול לנסות גם לייצר אבל לא לבנות על להרוויח מזה,
אם יהיה לי זמן וכח וכו' אולי אשלח כאן יום אחד מדריך איך לרשום פטנט בתשלום אגרה בלבד.

• הוסף לסימניות
לא !
לא ייצרתי כלום!
הפטנט נשאר תיאורטי.
לא מצאתי דרך הגיונית להרוויח ממנו בלי להמר על הרבה כסף.
שיערתי שכך
לכן צריך להקים משרד שייקח על עצמו את הסיכונים ב-10 פעמים, ויכסה את זה מהפעם ה-1 שהוא יצליח בגדול בעז"ה...

יזמים, קדימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה