רישום פנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;2297983:
הכל מעולה! - ספרי קצת איך את מגיעה לתוצאות כאלה מרשימות? איפה למדת?

תודה רבה!!
:) איך אני מגיעה לכאלו תוצאות? לא מפסיקה לצייר. היד שוכחת הרבה לפני שראש שוכח, ואסור לתת לזה לקרות. אז לצייר ולצייר. וגם- להסתכל על הטבע ועל העולם, לראות איך דברים עובדים, לראות מה מבנה הפנים על אדם אמיתי או תצלום, ולצייר ממנו, צבעים, חוקיות, הכל- להסתכל ולצייר לפי זה, וכשמציירים ככה הרבה, היד כבר מציירת נכון מעצמה והעיניים לומדות לראות מיד מה נכון ומה לא. וגם- למדתי אצל הכי טובה- אמא שלי- 'דבורה קוטובסקי' http://www.prog.co.il/member.php?u=11118 חברה כאן בפורום ומרצה בפרוג, מגיל צעיר עמדתי לידה וספגתי מידע. אני לא מאמינה בלמידה עצמית, זה נכון לגבי כמעט כל דבר, - כדי להגיע לתוצאות טובות, צריך קודם ללמוד מהטובים, לחקות אותם ואז לעשות משהו מקורי שלך, אבל קודם ללמוד ולחקות, על ידי חיקוי והתבוננות מבינים איך הוא/היא עשו את זה. מתבוננים, מחקים ואז פורצים ויוצרים דברים שהם רק שלך.
סליחה על הפירוט והחפירה.. אבל אני מאמינה שזו הדברך הכי טובה :)
שוב- תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2298012:
סוניה, עבודה מקסימה!
ברוכה הבאה לפורום, מאחלת לך המון הנאה והרבה השתדרגות!

העבודה יפיפיה. הציור השני עוד עולה. המון הבעה ואומנות.
תספרי קצת על עצמך, זה מעניין.

ציור אלוף!

תמשיכו ליצור ולשתף!
ים הצלחות

תודה רבה!! ריגשת!
אני באמת גם יותר אוהבת את השני יותר, הוא האהוב עלי :)

בתגובה הקודמת כתבתי קצת על עצמי :)

תודה !!

• הוסף לסימניות
הבת של דבורה קוטובסקי!
זה סקופ!

אז מה, דבורה, שכפלת את ההצלחה?! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סוניה;2300502:
וגם- למדתי אצל הכי טובה- אמא שלי- 'דבורה קוטובסקי'
שוב- תודה!!

אההה, עכשיו הכל מובן;)
באמת היתה לך מורה טובה!

ומצחיק, שכשראיתי את הציורים בהתחלה רציתי לכתוב שהם דומים לסגנון של דבורה קוטובסקי, בתור מחמאה ענקית. אבל חשבתי שזה רק בגלל שאני לא מכירה עוד הרבה עם הסגנון רישום המדויק הזה...
כנראה שגם הציורים שלכם איכשהוא קרובי משפחה:D

מחכים לראות עוד!

• הוסף לסימניות
גם אני כשראיתי את הציורים חשבתי שזה ממש סגנון של קוטובסקי
יפה לכן...

• הוסף לסימניות
כנראה שאנחנו ממש מתבוננות טוב באיורים של דבורה...גם אני חשבתי אותו הדבר כשראיתי את הציורים שלך, סוניה.
איזו זכות יש לך!!!
ושכחתי לברכך על הצטרפותך לפורום הכי שווה בעולם. אז ברוכה הבאה:)

מחכים לעוד שיתופים שלך, פשוט להתענג:eek:

• הוסף לסימניות
חחחחחה
אתן ממש חמודות, בנות)))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י micn;2301074:
אההה, עכשיו הכל מובן;)
באמת היתה לך מורה טובה!

ומצחיק, שכשראיתי את הציורים בהתחלה רציתי לכתוב שהם דומים לסגנון של דבורה קוטובסקי, בתור מחמאה ענקית. אבל חשבתי שזה רק בגלל שאני לא מכירה עוד הרבה עם הסגנון רישום המדויק הזה...
כנראה שגם הציורים שלכם איכשהוא קרובי משפחה:D

מחכים לראות עוד!

:rolleyes::rolleyes: יתכן יתכן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2301190:
כנראה שאנחנו ממש מתבוננות טוב באיורים של דבורה...גם אני חשבתי אותו הדבר כשראיתי את הציורים שלך, סוניה.
איזו זכות יש לך!!!
ושכחתי לברכך על הצטרפותך לפורום הכי שווה בעולם. אז ברוכה הבאה:)

מחכים לעוד שיתופים שלך, פשוט להתענג:eek:

איזה תענוג להיות חלק מהפורום הזה!
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה