רישום שגוי של שיחה יוצאת למספר חסוי ביומן השיחות

• הוסף לסימניות
לפעמים מופיע ביומן השיחות רישום של שיחה יוצאת למספר חסוי, למרות שאני לא התקשרתי אל המספר הזה כלל. השיחה הזו מוצגת כשיחה מאוד ארוכה, כשלפתע היא נמשכת כ-15 וחצי שעות, וזה לא הגיוני ולא אפשרי מבחינה טכנית. בפועל, אי אפשר לבצע שיחה כזו שכזו, בטח לא בטלפון פשוט כמו נוקיה 215 כשר וגם שתוך כדי יש שיחות יוצאות ונכנסות

אשמח אם מישהו שמכיר את התופעה הזו יוכל להסביר לי במה מדובר

• הוסף לסימניות
תבדוק עם הבן שלך אם השתמש בפלאפון ללא ידיעתך - זה נשמע לי הכי הגיוני, ואני לא מזלזל חלילה!
קרה לי מקרה דומה פעם שחשבתי שאף אחד לא משתמש בשיחות גוביינא (למי שזוכר) ואז התברר שהבחור נהג להשתמש בזה מהישיבה

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה, בדרך כלל במקרה שמשהו השתבש באמצע שיחה, כגון ניתוק בו זמנית של שיחה נכנסת, או כמה שיחות יחד שמתקשרים אלי וכדו'.
זה ככל הנראה בג בטלפונים הכשרים.

• הוסף לסימניות
שיחה יוצאת למספר חסוי????????????
איך מתקשרים למספר חסוי?

• הוסף לסימניות
תבדוק עם הבן שלך אם השתמש בפלאפון ללא ידיעתך - זה נשמע לי הכי הגיוני, ואני לא מזלזל חלילה!
קרה לי מקרה דומה פעם שחשבתי שאף אחד לא משתמש בשיחות גוביינא (למי שזוכר) ואז התברר שהבחור נהג להשתמש בזה מהישיבה
אין דרך להתקשר זה מספר חסוי חוצמזה שהטלפון היה אצלי ותוך כדי יש לי שיחות נכנסות ויוצאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה