רישום של ילדה+ צביעה בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1116171:
ובכל זאת בקטנה, אני מעדיפה את הרישום נטו ללא צביעה ועיבוד.

תודה לאה!
בגדול, גם אני אוהבת ציור נטו, רק על נייר/רקע עתיק-חומי כזה…
יש לי הרבה ציורים על נייר חום, ומה זה קשה בסריקה אחר כך לעשות מזה משהו אטרקטיבי, אם אין לבן והציור רק בעפרון ולא בפחם…
כאן יש לך ציור- ואת יכולה לשים מתחת כל רקע שאת רוצה, ולתת גוון לרישום איזה שאת רוצה. פשוט, יש יותר אפשרויות ליצירתיות.:)

• הוסף לסימניות
ללאה:
נגיד בציור הזה חצי מהטונים vאפורים פשוט נעלמו בסריקה...

קבצים מצורפים

• 24.1.2013web.jpg
    KB 690.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה קוטוב;1116190:
ללאה:
נגיד בציור הזה חצי מהטונים vאפורים פשוט נעלמו בסריקה...
גם הציור שהעלית עכשיו מדהים, לא הבנתי מה זה הצבע הלבן שמופיע בחלק מהציור.
אני יודעת שסריקה זה מכה...כשאת סורקת רישום על רקע לבן, גם אז נעלמים חצאי טונים?
ד.א. ניסית רישום בתוכנה כלשהי, או שאת נעולה על רישום ידני בלבד?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1116348:
אני יודעת שסריקה זה מכה...כשאת סורקת רישום על רקע לבן, גם אז נעלמים חצאי טונים?
ד.א. ניסית רישום בתוכנה כלשהי, או שאת נעולה על רישום ידני בלבד?...

בשבילי ציור להנעה- אך ורק ביד!
במחשב העיקר לפנסה, כל מיני קומיקסים וכו'.
אני ממאה שעבר- אוהבת לעשות עבודות ראליות, שאפשר לשים בתיקיה או לתלות על הקיר, או לתת במתנה, או למכור, או... לזרוק, אם היא לא מוצאת חן בעיניי.
ניסיתי כמה סורקים ועצרתי על canon- הוא סורק גם טונים אפורים עדינים. הבעיה שהוא רק A4.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1116348:

הוספתי "הברקות" בטמפרה לבנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה קוטוב;1116730:
או... לזרוק, אם היא לא מוצאת חן בעיניי.
לעונג יהיה לי להיות הפח שלך...:)

• הוסף לסימניות
לדמויות שאת מאיירת יש מבטים כל כך עוצמתיים ואמיתיים, שאפילו שזה רישום בעיפרון, ממש מרגישים את כל הרגש שמאחורי הדמות!

על החתום,
עוד אחת ממעריצותייך הסמויות, שמחכה לכל יצירה חדשה שאת מעלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה