רישום תנועות בקרן פנסיה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

ברשותכם, שתי שאלות לגבי אופן הרישום בתוכנת הנהלת החשבונות - את הפקדותיי כעצמאי לקרן פנסיה.

1. האם חובת ההפקדה לפנסיה גורמת להחשיב אותה כהוצאה של העסק, וממילא כרטיס הרישום אמור להיות מסוג הוצאות; או שהפקדה לפנסיה דומה להפקדת הכנסותיי בבנק, והכרטיס צריך להיות מסוג בנקים? (או אולי בכלל משהו אחר?)

2. האם אני אמור לעדכן בכרטיס רק את ההפקדות שלי, או שכל שנה אצטרך לעדכן גם את דמי הניהול השנתיים שנגבו וכן את גובה התשואה השנתית?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זוהי אינה הוצאה רגילה בעסק, אלא הוצאה לאחר ייצור ההכנסה, וע"כ אתה אמור לקבל אישור שנתי מקופת הפנסיה על ההפקדות בשנה זו, ואת הסכום הרשום שם להכניס בדוח השנתי בשדה המתאים, אך לא בהנהלת חשבונות השוטפת.

• הוסף לסימניות
אך לא בהנהלת חשבונות השוטפת
ראשית תודה רבה על התגובה ועל המהירות!

העניין הוא שבהנהלת חשבונות יש לי כרטיס של חשבון הבנק,
וקרן הפנסיה גובה בהו"ק מהבנק.
כך שאם לא ארשום את ההפקדות, הכרטיס של הבנק לא יתאזן.

אז איך אוכל לרשום / לא לרשום בצורה נכונה?

ושוב, תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
ראשית תודה רבה על התגובה ועל המהירות!

העניין הוא שבהנהלת חשבונות יש לי כרטיס של חשבון הבנק,
וקרן הפנסיה גובה בהו"ק מהבנק.
כך שאם לא ארשום את ההפקדות, הכרטיס של הבנק לא יתאזן.

אז איך אוכל לרשום / לא לרשום בצורה נכונה?

ושוב, תודה רבה!!!
יש להעביר לכרטיס של שם הקופה,
הוא אמור להיות פתוח תחת סיווג "זכאים מוסדות"

רוב העצמאים אינם חייבים בהנהלת חשבונות כפולה,
בדקת האם אתה חייב? אולי אתה סתם עובד לחינם...

• הוסף לסימניות
@ליבי גלבשטיין,
שוב תודה רבה על היעוץ המקצועי!

ואכן, אני לא חייב בהנה"ח כפולה, אבל באיזשהו שלב התחלתי לעשות מעצמי כפולה כדי שהכל יהיה לי מסודר מול העיניים.
אז חשבתי שאם כבר אני עושה כפולה, לפחות אעשה את זה תקין... :cool:

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה