רכבים ב360

• הוסף לסימניות
זה קורה לי הרבה התיאור הזה בנתיב, ונדמה לי שזה לא סתם באג אלא זה מערך חסימה שמוטען לאחר הבקשה וממילא מתאפשר.
מה יכול להיות באתר הנ"ל? עובדה שהיה. נתיב חסמו תמונה בקטגורייה אחת שם, למנויים עם התוכנה בגי' 2 החסימה אולי לא פועלת וממילא כל האתר סגור להם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;574511:
זה קורה לי הרבה התיאור הזה בנתיב, ונדמה לי שזה לא סתם באג אלא זה מערך חסימה שמוטען לאחר הבקשה וממילא מתאפשר.
מה יכול להיות באתר הנ"ל? עובדה שהיה. נתיב חסמו תמונה בקטגורייה אחת שם, למנויים עם התוכנה בגי' 2 החסימה אולי לא פועלת וממילא כל האתר סגור להם.
אני בגירסא 2 והאתר פתוח לי ולא ראיתי שם משהו דורש חסימה, עדיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;574513:
אני בגירסא 2 והאתר פתוח לי ולא ראיתי שם משהו דורש חסימה, עדיין.
היה. אולי זה טופל, אם בידי תמיר אם בידי נתיב.

• הוסף לסימניות
סיור יפהפה. מדהים.
פרט למבט מבחוץ.
לדעתי היה ניתן להוציא משם משהו יותר יפה. במיוחד שהרכב על אף שהוא סוזוקי 'תקוע' מאד. אולי היה צריך לשים אותו בקומפוזיציה קצת יותר מחמיאה. ואולי לוותר עליו לגמרי. לא יודע.

הצלחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה