דרוש מידע רכבים ונהיגה במגזר החרדי

• הוסף לסימניות
אני מחפש מקורות מידע על רכבים במגזר החרדי.
כמה מחזיקים רכב (אפשר גם בפילוח לפי ערים וכד')
כמה נהגים יש.
קצת מידע על תחום ההסעות הפרטיות- והשימוש בהם.
וכל מידע סביב הנושא.

יש מקור שאפשר למצוא?
מחקרים חרדיים? מכונים מסויימים? לשכה מרכזית לסטטיסטיקה?
אשמח למידע אם מישהו פגש משהו בנושאים הנ"ל.

תודה

• הוסף לסימניות
אותי יותר מעניין כמה נהגות יש בציבור החרדי ולאיזה תת ציבור הן משתייכות.. כמה אחוזים מכל תת קהילה
יכול להיות מאוד מרתק
גם מעניין אותי מגמות, ברור שזה יותר ויותר נכנס לציבור החרדי אבל באיזה אחוזים וגם א"כ עד כמה זה משמעותי במיינסטרים (הליטאי/חסידי)

• הוסף לסימניות
אותי יותר מעניין כמה נהגות יש בציבור החרדי ולאיזה תת ציבור הן משתייכות.. כמה אחוזים מכל תת קהילה
יכול להיות מאוד מרתק
גם מעניין אותי מגמות, ברור שזה יותר ויותר נכנס לציבור החרדי אבל באיזה אחוזים וגם א"כ עד כמה זה משמעותי במיינסטרים (הליטאי/חסידי)
בציבור הליטאי בנשים צעירות עד גיל 32 בירושלים במיוחד מאד נפוץ, אני משערת שאיזור 35% לפחות עם רישיון

• הוסף לסימניות
בציבור הליטאי בנשים צעירות עד גיל 32 בירושלים במיוחד מאד נפוץ, אני משערת שאיזור 35% לפחות עם רישיון
מה הכוונה הציבור הליטאי בירושלים? באיזה שכונות? בהר נוף לדוג' יתכן שהרבה יותר
35% מכלל הציבור או מבין בעלי הרישיונות?
קשה לאמוד את זה במספרים
מה זה הציבור הליטאי? אצל הליטאים המודרנים זה בודאי מקובל, עד כמה זה נכנס למיינסטרים הליטאי?
אגב זה נכון לדעתי שבירושלים יש יותר כי הבני ברקים יותר שמרנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה